Naar artikel

Pitch & Putt Golf Buitengoed Weerwille

Tot € 1,- korting

In het karakteristieke Drentse landschap vindt je bij Buitengoed Weerwille in Ruinerwold een 18-holes Pitch & Puttbaan en een 9-holes footgolfbaan.

Pitch & Putt Golf Buitengoed Weerwille

In het karakteristieke Drentse landschap vindt u bij Buitengoed Weerwille in Ruinerwold een 18-holes Pitch & Puttbaan en een 9-holes footgolfbaan. Deze baan ligt prachtig ingebed in het landschap. Lengteverschillen en hindernissen als zandbunkers, bomen en vijvers maken elke hole uitdagend en uniek. Pitch&Putt en Footgolf is er voor iedereen en kan je zonder ervaring spelen. Uiteraard krijg je een korte instructie voor je de baan opgaat. Het materiaal zit bij de prijs inbegrepen. Je kunt kiezen of je 9-holes of 18-holes wilt lopen. Leuk om te doen in combinatie met een fietstocht of wandeling door de mooie omgeving. Ook kan je bij Buitengoed Weerwille terecht voor een kop koffie of thee met zelfgemaakt gebak, een lunch of borrelhappen met een lekker drankje. Er is een kleine menukaart die je uiteraard ook op de website van Buitengoed Weerwille kan vinden.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Buitengoed Weerwille voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Bij Buitengoed Weerwille zijn huisdieren welkom, mits deze zijn aangelijnd. 
  • Buitengoed Weerwille is toegankelijk voor mindervaliden en is er een golfkar aanwezig.
  • Buitengoed Weerwille beschikt over een eigen parkeerplaats en het parkeren is gratis. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Buitengoed Weerwille te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.