Naar artikel

Outdoorpark SEC Almere

Uitdaging, avontuur en heel veel plezier. Bij Outdoorpark SEC Almere kan je terecht voor een survival met het gezin, outdoor kinderfeestje én teamuitje!

Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in Outdoorpark SEC Almere. Balanceer over de apenswing en junglebrug, neem de pijl en boog en schiet dat schot in de roos of schraap je voedsel bij elkaar met een natuurwandeling. De grappige groepsuitjes en stoere survivals zijn een combinatie van sport, grenzen verkennen en vooral veel lachen.

Heb je zin in avontuur en actie? Kies voor een survival. Met een deskundige instructeur doe je spannende outdoor-activiteiten: je komt langs junglebruggen, camotunnels, een klimwand, je gaat boogschieten of krat-stapelen, en nog veel meer. Ook als je niet zo sportief bent kun je meedoen, plezier staat voorop. Er wordt rekening gehouden met leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend het wordt. Op deze pagina kun je tickets kopen voor De Familie Survival, een Outdoor Kinderfeestje en voor een Workshop Boogschieten.