Naar artikel

Mobian - Park & Bike

Veilig en voordelig parkeren én fietsen in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht!

Van auto naar fiets in een handomdraai

Met Mobian Park & Bike parkeer je de auto aan de rand van de stad, net buiten het centrum, en stap je over op de fiets om de stad in te gaan. Je hoeft niet met de auto de drukke binnensteden in en bent geen tijd kwijt aan het zoeken naar een beschikbare parkeerplek. Daarnaast is het ontdekken van de stad per fiets een leuke bezigheid én help je mee aan een duurzamere en groenere stad; minder uitstoot en een autovrije binnenstad.

Rondom de stadscentra van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht heeft Mobian Park & Bike locaties gecreëerd; MobiHubs. Dit zijn parkeerplaatsen waar jij je auto kunt parkeren en daarna kunt overstappen op een fiets. Hierdoor leer je de stad nog beter kennen en kom je misschien wel op plekken waar je anders niet snel zou komen!

Hoe werkt het?

Op de gereserveerde dag en tijd parkeer je de auto bij een van de MobiHubs in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De slagboom open je gemakkelijk met je telefoon (uitleg staat op locatie). Je parkeert je auto en pakt een fiets. De fiets haal je wederom met je telefoon van het slot en je bent klaar om te gaan! Na de reservering bij Mobian ontvang je nog een mail met een uitgebreide uitleg.