Naar artikel

Pitch & Putt Golf Twente

€ 4,- korting

Golfen met een prachtige hoevenlandschap doe je bij Pitch & Putt Golf Twente!

Pitch & Putt Golf Twente

Pitch & Putt is een sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Na een korte instructie kan iedereen het spelen. Het is een geweldig uitje, met collega’s en vrienden, met z’n tweetjes of met een groep. Pitch&Putt Twente ligt vlakbij het stedeke Diepenheim (gemeente Hof van Twente) en is al ruim 16 jaar een geweldige plek voor menigeen om te ontspannen tijdens een uitdagend spel. Het is een prachtige locatie. De baan is geïntegreerd in het bestaande hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de “schöppe” (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij. Vanaf het ruime terras heb je een prachtig uitzicht over de baan en de landelijke omgeving.

Voetgolf

Iedereen heeft vast wel eens een bal in de lucht gehouden of anders mogelijk met een balletje op een golfbaan geslagen. Pitch & Putt Golf Twente biedt haar bezoekers een unieke en sportieve uitdaging. Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Pitch & Putt Golf Twente voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Pitch & Putt Golf vanaf 8 jaar. Voetgolf vanaf 6 jaar.
  • De tickets zijn alleen geldig op maandag t/m vrijdag.
  • Maximaal 4 personen per reservering korting.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd alleen op het terras.
  • Pitch & Putt Golf Twente beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Pitch & Putt Golf Twente te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.