Naar artikel

Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck

€ 4,25 korting

Een spannend en uitdagend potje golf voor iedereen tussen de landelijke sfeer, rust en ruimte bij Buitenplaats Kameryck.

Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck

Pitch & Putt is een leuke, uitdagende maar vooral toegankelijke variant van golf. Geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Tijdens een potje Pitch & Putt speel je met korte holes, dit betekent dat je de bal in drie of vier slagen in de hole moet krijgen. Het spelen van een ronde Pitch & Putt duurt ongeveer 2 uur, wat betekent dat je genoeg tijd hebt om te socializen en te genieten van de landelijke sfeer, rust en ruimte bij Buitenplaats Kameryck. 

Net als bij golf is het de bedoeling dat je de golfbal met een golfclub in een hole speelt, bij Pitch & Putt zijn de holes korter en er worden over het algemeen maar twee clubs gebruikt. De golfbaan bestaat uit 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Het materiaal wordt aangeboden door Buitenplaats Kameryck.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Buitenplaats Kameryck voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Graag aangeven bij reservering indien instructie gewenst is.

Aanvullende ticketinformatie

  • De tickets moeten geprint meegenomen worden.
  • De tickets zijn in te leveren voor een eenmalig bezoek van maandag t/m zondag  gedurende de openingstijden. 
  • Graag aangeven bij reservering indien instructie gewenst is.
  • Het materiaal wordt aangeleverd door Buitenplaats Kameryck.
  • Deels toeganelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn welkom op het terrein, maar niet op de baan zelf.
  • Buitenplaats Kameryck beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Buitenplaats Kameryck te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.