Naar artikel

Pitch & Putt Golf Lemele

€ 3,50 korting

Een potje golfen op een unieke locatie aan de Lemelerberg doe je bij Pitch & Putt Golf Lemele.

Pitch & Putt Golf Lemele

Aan de voet van de Lemelerberg in een prachtige natuuromgeving ligt Pitch & Putt Baan De Kleine Esch. Voorzien van 18 uitdagende holes, elk uitdagend gemaakt door middel van bunkers, beplanting en grote waterpartijen. Pitch & Putt Golf is ook geschikt voor grotere groepen, zo speel je in wedstrijdvorm in een strijd die voor iedereen uitdagend is, voor zowel de beginnende als actieve speler. Het competitie-element en de uitdagende techniek helpen je om er een paar gezellige en sportieve uurtjes van te maken. In het clubhuis is er gelegenheid om nog eens goed na te genieten.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Pitch & Putt Golf Lemele voor een speicifeke bezoekdatum. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis teogang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven bij het plaatsen van de reservering.
  • De tickets en reserveerbevestiging moeten geprint meegenomen worden.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden wel.
  • Pitch & Putt Golf Lemele heeft een eigen parkeergelegenheid.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Pitch & Putt Golf Lemele te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de winkels.