Naar artikel

Klimbos Veluwe

Tot € 2,- korting

Wie wil er nu niet klimmen in een écht klimbos? Tokkelen, grote netten en moeilijke overgangen, het is er allemaal!

Een klimbos is alleen voor kinderen? Dacht het niet! Plezier en avontuur voor jong en oud, wel tien klimavonturen, een tokkelroute, uitdagende bruggen, stevige lianen, grote netten, en je kiest zelf jouw route en hoe hoog je wilt gaan. Dit alles midden in de mooie natuur die de Veluwe te bieden heeft.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Apeldoorn met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Voor de allerkleinsten ligt er naast Klimbos Veluwe een speelweide. Neem ook een kijkje bij de hertjes en zwijnen of ga de uitkijktoren op voor een mooi uitzicht!  

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn!

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Klimbos Veluwe, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Klimbos Veluwe: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
  • Als je alleen wilt komen kijken, dan hoef je niet te reserveren en dus ook niet te betalen.
  • Klimmen kan vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 4 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 10 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Klimbos Veluwe te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.