Naar artikel

Klimbos Achterhoek

Tot € 2,- korting

Spannend en verrassend: het avontuurlijkste uitje in het bos met vooral veel plezier!

In Ruurlo is gevestigd: Klimbos Achterhoek. Een plek vol verrassingen: je vindt een speelparadijs met avonturen voor jong en oud! Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur. Duik een middag de natuur in en bepaal zelf hoe hoog je wilt gaan! En nu heeft het Junior bos 3 oranje routes, een echte uitdaging, niet alleen voor jonge klimmers maar ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Ruurlo met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 6 jaar komen klimmen en starten met de oranje routes, ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. 
Na afloop kun je genieten van een ijsje of een lekkere pannenkoek bij het ernaast gelegen restaurant De Heikamp.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Klimbos Achterhoek, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Klimbos Achterhoek: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
  • Als je alleen wilt komen kijken, dan hoef je niet te reserveren en dus ook niet te betalen.
  • Klimmen kan vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 3 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 8 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Klimbos Achterhoek te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.