Naar artikel

City Tours Eindhoven

€ 1,- korting

Eindhoven leren kennen op een een stoere en bijzondere manier met de E-Fatbike.

City Tours Eindhoven

Je kunt nu Eindhoven zelfstandig op een stoere en bijzondere manier verkennen door middel van de E-Fatbike bij Eindhoven City Tours! Genieten is gegarandeerd bij City Tours Eindhoven van het fietsen zonder moe te worden. 

Op de urban E-Fatbike maak je alleen een langzame roterende beweging met de trappers zonder kracht te zetten. De snelheid is maximaal 25 km per uur en er is voldoende tijd om te genieten van alles om je heen. Je hebt geen rijbewijs nodig maar enige fietservaring is wel noodzakelijk en er is geen helmplicht. Er is een route gemaakt met een lengte van 45 km zodat je onderweg geniet van de mooie omgeving op een de elektrische Knaap E-Fatbike. Deze route volg je via de City Tours Eindhoven web app op je telefoon.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij City Tours Eindhoven voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Een kind achterop is gratis, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering. Graag ook vermelden bij opmerkingen tijdens het boekingsproces dat er een kind achterop gaat. Het zadel van de fiets is geschikt voor één volwassene en een kind van +/- 7 t/m 11 jaar oud. Het kind moet zelfstandig achterop kunnen zitten d.m.v. voetsteuntjes.
  • Jongeren vanaf 12 jaar met een minimale lengte van 1.40 m mogen zelfstandig de E-Fatbike besturen mits onder begeleiding van een volwassene.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • City Tours Eindhoven beschikt over een eigen parkeerterrein bij Eindhoven Noord (buiten het centrum). Hier kan je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar City Tours Eindhoven te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels