Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

eFoil clinic Amsterdam

10% korting

Efoilen is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen wind of golven nodig, iedereen kan het leren binnen een uur en het gevoel van vliegen is magisch!

eFoil clinic Amsterdam

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit eFoil clinic Amsterdam, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan eFoil clinic Amsterdam: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
  • Toeschouwers zijn altijd gratis welkom.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Om deel te nemen moet je minimaal 16 jaar zijn, onder de 105 kg wegen en in bezit zijn van een zwemdiploma. Boven de 105 kg ben je wel welkom, maar indien er schade is aan het materiaal dan is dat voor eigen rekening.
  • De locatie is wel bereikbaar voor mindervaliden, de activiteit zelf helaas niet.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.