Gastvrij Pluspunten langs het water

Wij hebben de Gastvrij Pluspunten die langs het water liggen voor je op een rijtje gezet. Ideaal voor een ontspannen middagje na een wandeling of fietstocht.

Bij een ANWB Gastvrij Pluspunt kun je uitpuffen onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. Ook kun je je elektrische fiets opladen, een kleine reparatie aan je fiets laten uitvoeren of schuilen voor de regen. Vaak hebben ze ook nog leuke kortingen en aanbiedingen voor ANWB-leden (op vertoon van de ledenpas of de pas in de app).

Bekijk de Gastvrij Pluspunten aan het water op de kaart van Nederland. Zoom in en kijk of er een fijne uitrustplaats te vinden is waar jij wilt fietsen of wandelen. Heb je een leuk Gastvrij Pluspunt gevonden? Je kunt zelf je fietsroute erlangs plannen met onze Fietsknooppuntenplanner.

Fietsroutes langs het water

Een rondje fietsen langs de kust, een kronkelend riviertje of over een slingerende rivierdijk? Met de wind in de haren? Dat kan met deze mooie fietsroutes! Deze fietsroutes bieden verkoeling én afwisseling. Ze voeren allemaal (gedeeltelijk) langs het water.
Bekijk alle fietsroutes langs het water

Wandelroutes langs het water

Op hete zomerdagen wil je maar één ding: verkoeling! En die vind je op wandeltochtjes langs rivieren, kanalen en meren. Deze wandelroutes voeren allemaal langs het water.
Bekijk alle wandelroutes langs het water

Let op: alleen de Gastvrij pluspunten met een ster liggen aan het water.

Speciaal voor jou geselecteerd