La Place Gastvrijpunten

Pak je rustmoment bij La Place


Wist je dat 23 La Place locaties* in Nederland ANWB Gastvrijpunt zijn? Dat betekent dat bezoekers van deze vestigingen mogen genieten van de voordelen van ANWB Gastvrij. En ben je ANWB-lid? Dan ontvang je altijd het tweede kopje koffie of thee gratis!

Uitgelicht

La Place Laren A1
In de buurt van La Place Laren kun je heerlijk wandelen en fietsen op de westerheide. Ook loopt de Gooi en Eemroute hier langs. Ontdek een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, stuifzanden, houtwallen, akkers en wei- en hooilanden. 

La Place Deventer
Aan de rand van de binnenstad van Deventer vind je La Place Deventer. Volg de ANWB fietsroute Lebuïnusroute om Deventer en omstreken te verkennen. De route is genoemd naar de Angelsaksisische prediker Lebuïnus, die in 775 een kerkje stichtte op de plek waar nu de gotische Grote of Lebuïnuskerk van Deventer staat. Geniet na de route lekker van een bak koffie met gebak bij La Place Deventer. 

La Place Zoeterwoude
Ten noorden van Zoeterwoude-dorp vind je La Place Zoeterwoude. Rondom Zoeterwoude-dorp kun je héérlijk trappen! Dat doe je op de Meer en Woudroute, die je met smalle paden dwars door de weilanden brengt - gepaard met het openen en sluiten van vele boerenhekjes.  

Meer ANWB routes langs La Place

Ook op en/of langs onderstaande fiets-, auto - en wandelroutes vind je La Place vestigingen. 

- Langs Rembrandts Amstel
- Geestmerambachtroute
- Van stad naar strand route
- Schiese Schippersroute
- Kersenroute
- Bergen op Zoom stadswandeling (wandelroute)
- Den Bosch en Heusden
- Over-Betuweroute
- Industrieel Erfgoed Twente
- De Marshoek-route
- West Brabantse Waterlinie
- Noord-Veluweroute (autoroute)

Altijd het tweede kopje koffie of thee gratis!

Alleen voor ANWB-leden: het tweede kopje koffie of thee gratis bij ANWB Gastvrijpunten, na bestelling van een kopje koffie of thee met taart of een broodje en op vertoon van je ANWB lidmaatschapspas in de gratis ANWB Eropuit app.

Bekijk meer informatie over ANWB Gastvrij(punten) 

 

*Let op: niet alle vestigingen van La Place nemen deel aan ANWB Gastvrij. Er zijn 23 vestigingen die ANWB Gastvrijpunt zijn, deze herken je aan het gele Gastvrij vignet (geplakt op het raam of de deur bij de ingang van de vestiging). Ga naar www.anwb.nl/gastvrij om op de kaart een deelnemende La Place te vinden bij jou in de buurt!

Speciaal voor jou geselecteerd