La Place Gastvrijpunten

Pak je rustmoment bij La Place

Wist je dat 23 La Place locaties* in Nederland ANWB Gastvrijpunt zijn? Dat betekent dat bezoekers van deze vestigingen mogen genieten van de voordelen van ANWB Gastvrij: gratis toiletgebruik, flesje water vullen, band opppompen (of plakken), schuilen voor de regen.

Uitgelicht

La Place Laren A1
In de buurt van La Place Laren kun je heerlijk wandelen en fietsen op de westerheide. Ook loopt de Gooi en Eemroute hier langs. Ontdek een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, stuifzanden, houtwallen, akkers en wei- en hooilanden. 

La Place Deventer
Aan de rand van de binnenstad van Deventer vind je La Place Deventer. Volg de ANWB fietsroute Lebuïnusroute om Deventer en omstreken te verkennen. De route is genoemd naar de Angelsaksisische prediker Lebuïnus, die in 775 een kerkje stichtte op de plek waar nu de gotische Grote of Lebuïnuskerk van Deventer staat. Geniet na de route lekker van een bak koffie met gebak bij La Place Deventer. 

La Place Zoeterwoude
Ten noorden van Zoeterwoude-dorp vind je La Place Zoeterwoude. Rondom Zoeterwoude-dorp kun je héérlijk trappen! Dat doe je op de Meer en Woudroute, die je met smalle paden dwars door de weilanden brengt - gepaard met het openen en sluiten van vele boerenhekjes.  

Meer ANWB routes langs La Place

Ook op en/of langs onderstaande fiets-, auto - en wandelroutes vind je La Place vestigingen. 

Langs Rembrandts Amstel
Geestmerambachtroute
Van stad naar strand route
Schiese Schippersroute
Kersenroute
Bergen op Zoom stadswandeling (wandelroute)
Den Bosch en Heusden
Over-Betuweroute
Industrieel Erfgoed Twente
De Marshoek-route
West Brabantse Waterlinie
Noord-Veluweroute (autoroute)

*Let op: niet alle vestigingen van La Place nemen deel aan ANWB Gastvrij. Er zijn 23 vestigingen die ANWB Gastvrijpunt zijn, deze herken je aan het gele Gastvrij vignet (geplakt op het raam of de deur bij de ingang van de vestiging). Ga naar www.anwb.nl/gastvrij om op de kaart een deelnemende La Place te vinden bij jou in de buurt!

ANWB Eropuit app 

Met deze gratis app heb je al onze fiets- en wandelroutes, de fietsknooppuntenplanner en tips bij de hand voor als je eropuit wilt in Nederland.

Shop nu
Veilig op de fiets 

Van fietshelm tot reflecterende kleding en verlichting: stap veilig op de fiets met ANWB. Nu 15% korting op fietshelmen en -verlichting!

Actie!Nu voor22,50
Wegenwacht® Fiets Service 

Ook bij pech op de fiets snel weer op weg, met Wegenwacht Fiets! Profiteer nu en krijg korting met je lidmaatschap.

Fietsroutes in Nederland 

Ontdek de mooiste én gratis fietsroutes in elke provincie. Kies er één uit en maak een mooie fietstocht.