Moederdag tips

Op Moederdag mogen de moeders lekker in het zonnetje gezet worden. Wil jij haar verrassen, maar weet je niet hoe? Bekijk dan hieronder onze Moederdag cadeau ideeën.

Tip 1: Geniet van een wandeling met high tea

Een high tea is altijd een van de gezelligste manieren om samen iets te vieren. Combineer de kannen thee (en koffie) en lekkers met een gezonde wandeling in de buitenlucht. Op deze manier vliegen de calorieën er zo weer af. Of geniet van een high tea letterlijk op grote hoogte, namelijk op de Euromast in Rotterdam.
Boek je high tea met korting

Tip 2: Wellness doet een moeder goed

Wil je je moeder echt verrassen? Neem haar dan mee naar een wellness resort voor een heerlijk ontspannende middag. Niets lekkerder dan een massage of stoom afblazen in de sauna. En als lid van de ANWB krijg je ook nog eens korting bij het boeken.
Boek hier je tickets met korting

Tip 3: Italië evenement

Echt een evenement voor levensgenietende moeders. Bij het Italië Evenement in Kasteeltuin De Haar in Utrecht maak je kennis met Sardinië en in het Proeflokaal proef je de mooiste wijnen en lekkerste oliën, kazen en andere lekkernijen uit Italië. Oftewel: je ziet, hoort en proeft "la dolce vita".
Profiteer nu van korting op je tickets

Tip 4: Samen bloemen bewonderen in de Keukenhof

Uit onderzoek blijkt dat bloemen je vrolijker, rustiger en gezonder maken, maar ze zorgen ook voor beter contact met familie en vrienden. Trakteer je moeder daarom op het leukste en fleurigste dagje uit en neem haar mee naar de Keukenhof. Meer dan 7 miljoen bloembollen staan in de bloei in een park van wel 32 hectare groot. In de Keukenhof beleef je een unieke en onvergetelijke Moederdag.
Bestel je tickets met korting

Tip 5: Een avondje naar het theater

Wil je met je moeder in een compleet andere sfeer terechtkomen, ga dan samen naar het theater en laat je raken. Plan een leuk avondje met je moeder en trakteer haar op tickets voor een theatervoorstelling.

Nog meer Moederdag tips

Heb je jouw leuke moederdagcadeau nog niet gevonden? Bij Land van ANWB vind je tal van leuke inspiratie. Denk aan tickets voor Libelle Zomerweek. Het mooiste Moederdag cadeau is samen een dagje weg en even écht tijd maken voor elkaar.

Speciaal voor jou geselecteerd