Goedkoop dagje uit

Zin om een dagje weg te gaan, maar geen zin om veel geld uit te geven? Dat hoeft op veel leuke plekken in Nederland ook helemaal niet. Hier vind je een overzicht van uitjes met korting en gratis uitjes.

Met korting naar het museum

Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Bezoek als ANWB-lid nu deze musea met korting. En voor iedereen zit er wat wils tussen. Van kleine tot grote musea en van kunst tot technologische. Duik het verleden, toekomst of menselijk lichaam in tijdens een leuk dagje uit voor het hele gezin.
Bekijk de musea met korting

11x een gratis uitje

Meestal moet je diep in de buidel tasten als je een dagje uit gaat. Echter is dit niet overal zo. Want op veel plekken in Nederland heb je gratis een heel leuk dagje uit. En zo blijft er geld over voor een warme kop chocolademelk, ook fijn! Wij hebben 11 leuke, en vooral gratis, uitjes voor jou op een rijtje gezet.
Bekijk de gratis uitjes

Dagje uit met korting

Van concerten tot pretparken, en van musea tot wandelarrangementen. Speciaal voor ANWB-leden ontvang je ledenvoordeel op dagjes uit. Zo wordt een dagje uit nog een stuk leuker. Welk uitje maken jullie deze week.
Bekijk de uitjes met korting

Gratis dagje uit

In Nederland kun je op veel plekken terecht voor een gratis dagje uit. Denk aan speeltuinen, fruittuinen, boerderijen, buitencentra en nog veel meer. Zo blijft er nog geld over voor wat lekkers.

Speciaal voor jou geselecteerd