Eropuit in de voorjaarsvakantie

Je vervelen tijdens de voorjaarsvakantie? Nee dat is onmogelijk met deze leuke tips.

Sneeuwklokjes

Madurodam

Ontdek hoe groot Nederland eigenlijk is in het miniatuurpark Madurodam. In het 365 dagen per jaar geopende park is er voor ieder wat wils. Van een indoor playzone tot een buiten speeltuin.  Van jong tot oud, in Madurodam hoeft niemand zich te vervelen.
Bestel tickets met 3,- korting

Het Spoorwegmuseum

Leer alles over de 175 jarige geschiedenis van de trein in het Spoorwegmuseum. Maak een ritje in het echte rijtuig van de koninklijke familie of maak een spannende rit langs de allereerste stoomlocomotieven.
Bestel tickets met 20% korting

WILDLANDS

Maak een wereldexpeditie in WILDLANDS. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.
Bestel tickets tot 12,50 korting

Fietsroute: De Stijl in Utrecht

Leuk om met kinderen te doen! Deze stadsfietsroute voert langs de bijzondere huizen die Gerrit Rietveld ontwierp. Strak en kleurig. Wie ziet de Rietveldhuizen het eerst? Zouden ze daarin willen wonen? Combineer de fietsroute met een bezoek aan het Rietveld-Schröderhuis: door met wanden te schuiven wordt de woonkamer een slaapkamer (of andersom)! Stap op de fiets en maak kennis met de erfenis van Gerrit Rietveld!  
Bekijk de fietsroute

Meiden in dierentuin met giraffe

Dierenpark Amersfoort

Hét uitje voor de hele familie is toch wel een bezoek aan dierenpark Amersfoort. Bewonder de giraffen en maki's vanuit je fietsboot, glij langs maraboes en klim boven de beren langs. Je leert alle dieren kennen op een wel heel bijzondere manier. Leuk voor zowel jong als oud.
Bestel tickets met 2,- korting

Wandelen in middeleeuwse sferen

Een middeleeuws kasteel, eeuwenoude vestingwallen en pontveren over het water. Het zijn perfecte ingrediënten voor een dagje wandelen met de kinderen. Knoop er een bezoekje aan Slot Loevestein aan vast en je ridderdag is compleet.
Bekijk de wandelroute

Archeon

Neem een kijkje in het verleden tijdens je bezoek in het Archeon. Ontdek de prehistorie, neem een duik in de middeleeuwen en leer alles over de Romeinse tijd in het Romeinse museum. Daarnaast kunnen de kinderen ook zelf aan de slag als archeoloog in het Archeologiehuis.
Bestel tickets met 20% korting

Nog meer leuke uitjes

Het Land van ANWB heeft nog veel meer tips verzameld voor de voorjaarsvakantie!

Uitjes in het voorjaar

Misschien vind je dit ook leuk:

Slecht weer? Bekijk onze tips!
Dagje uit met kinderen
Weekendje weg met kinderen

Speciaal voor jou geselecteerd