De leukste binnenuitjes

Helaas zit het weer niet altijd mee. Maar als het te nat is buiten, zijn er nog genoeg leuke mogelijkheden met indoorvoorzieningen! Van een speelhal tot een museum. Bekijk de leukste coronaproof binnenuitjes bij het Land van ANWB.

Hieronder vind je een overzicht met verschillende binnen-uitjes in Nederland die uiteraard coronaproof zijn. Bestel je tickets met korting bij de ANWB. Wel even van tevoren reserveren.

Het leukste station van Nederland

Utrecht (Utrecht)

Het Spoorwegmuseum komt echt tot leven in de verschillende attracties. Maak een rit in het donker langs levensgrote stalen monsters, daal af in de oude kolenmijn en luister naar het verhaal over de uitvinding van de stoommachine. Een ideaal uitje voor een regenachtige dag.

Bestel tickets met korting

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Luttelgeest (Flevoland)

Deze megagrote 'tuin' is compleet overdekt en leuk voor jong en oud. Je kan genieten van de verwonderende natuur en lunchen onder een sprookjesachtige bloemenzee of dwalen tussen duizenden vlinders of griezelen bij de jungleshow. En hoe koud het buiten ook is, in de Orchideeën Hoeve waan je je in de warme tropen.

Bestel tickets met korting

SEA LIFE Scheveningen

Scheveningen (Zuid-Holland)

Ga op speurtocht in SEA LIFE! Bij binnenkomst ontvangen kinderen een duikbril en duikboekje boordevol leuke opdrachten. Ontdek de verrassende onderwaterwereld, loop door de onderwatertunnel en zie de dieren boven jouw hoofd zwemmen.

Bestel tickets met korting

CORPUS

Oegstgeest (Zuid-Holland)

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Bestel tickets met korting

Nationaal Militair Museum

Soest (Utrecht)

In het Nationaal Militair Museum is de tentoonstelling 'Hij of ik. Een Canadees en een Duitser' te zien. In de tentoonstelling staan twee persoonlijke, waargebeurde verhalen centraal, van zowel een Canadese als een Duitse soldaat; de werkelijkheid door de ogen van twee echte militairen.

Bestel tickets met korting

This is Holland

Amsterdam (Noord-Holland)

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

Bestel tickets met korting

Kasteel De Haar

Haarzuilens (Utrecht)

De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel.

Bestel tickets met korting

WILDLANDS

Emmen (Drenthe)

Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Ook als het regent is er genoeg te doen in WILDLANDS.

Bestel tickets met korting

Nationale Park de Hoge Veluwe

Otterlo (Gelderland)

Wie zegt dat het erg is om nat te worden? En tegen kou kan je je kleden. Lekker door de plassen stampen tussen de zwijnen, herten en reeën. Voor kinderen is er heel veel te ontdekken in Nationale Park De Hoge Veluwe.

Bestel tickets met korting

Dierenpark Amersfoort

Amersfoort (Utrecht)

Genoeg plekken om tussendoor even te schuilen voor de regen. In de Amersfoortse dierentuin loop je namelijk niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. De apen slingeren, krokodillen loeren, olifanten spelen en jij... staat er met jouw neus bovenop.

Bestel tickets met korting

Museum Klok & Peel

Asten (Noord-Brabant)

Museum Klok & Peel is gericht op twee thema's: het eerste is klokken en beiaards. Hiervan bezit het de grootste collectie ter wereld. Het tweede thema is natuur- en cultuurhistorie van de Peel, de regio op de grens van Brabant en Limburg, waar Asten zich bevindt.

Bestel tickets met korting

Ook leuk, en (deels) overdekt: