10 leuke dingen om te doen in Rotterdam

Niet lullen maar doen

Enkel vanaf het Centraal Station slenteren richting Hofplein, Markthal en Maas is al leuk. Of vanaf de Erasmusbrug naar beneden staren terwijl watertaxi’s en containerschepen onder je door pruttelen. Ook gaaf om te doen zijn deze 10 Rotterdamse dingen. Ja toch, niet dan?

Hop-on Hop-off bus

Spot de highlights van Rotterdam met de bekende rode bus. De Hop-On Hop-Off bus neemt je onder andere mee langs de indrukwekkende Markthal, de bekende kubuswoningen en de Euromast. 
Kijk hier voor meer info of bestel je tickets

Haventour Rotterdam

De wereldhaven van dichtbij bekijken, dat doe je met de Spido-rondvaarttours. Er is een standaard haventour van 75 minuten, waarbij je onder meer tussen kolossale kranen en zeereuzen uit Sao Paulo, Singapore en Shanghai vaart.  
Kijk hier voor meer info of bestel je tickets

Euromast

Rotterdam zien vanaf 185 meter hoogte? In of vanaf de Euromast kun je hoog boven de Maas eten, drinken,  abseilen of – uiteraard – genieten van het mooiste uitzicht over de stad. Vanaf dit icoon van Rotterdam is bij helder weer zelfs Antwerpen te zien. 
Krijg nu tot 3,45 korting je entree + koffie en gebak

Pannenkoekenboot

Vaar 75 minuten lang door de Rotterdamse wateren, met uitzicht op de imposante skyline. En geniet hierbij onbeperkt van verse naturel, appel- en spekpannenkoeken, desgewenst afgetopt met allerlei lekkers, van salami tot slagroom. Waarna je buiten aan dek kunt uitbuiken. Ontvang nu tot 4,50 korting op je ticket.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van tickets 

Maritiem museum

Vaar mee door heden en verleden, voor avontuurlijke zeelui groot en klein. Bijvoorbeeld met de 'Offshore Experience' tot 3 kilometer onder zee via een 360 graden filmprojectie en special effects. Of vergaap je aan de 'Topstukken' van het Maritiem Museum: 25 parels uit de collectie. Ontvang tot 10% korting op tickets.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van tickets

Diergaarde Blijdorp

In Blijdorp, een van Nederlands oudste dierentuinen, kun je haaien boven je hoofd zien zwemmen, tussen ringstaartmaki’s wandelen, 1001 kleurrijke vlinders om je heen zien fladderen, oog in oog staan met een tijger of ijsbeer, en nog héél veel meer.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van je tickets

Per boot naar Kinderdijk

Vaar mee naar Kinderdijk, een dik uur lang over Nieuwe Maas en Lek. Vanaf de skyline van Rotterdam, het Manhattan aan de Maas, en onder beroemde bruggen door, helemaal tot aan de 19 molens van Kinderdijk, UNESCO werelderfgoed, dat je dan kunt bezichtigen. Profiteer nu van 20% korting op je tickets.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van je tickets

Klimmen in Rotterdam

Fun Forest Rotterdam is een Extra Large klimpark waarin je jezelf door de bomen verplaatst met behulp van touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen. Het park heeft 9 parcoursen, van 1,5 tot 15 meter hoog. Instructeurs houden toezicht en helpen waar nodig. Krijg nu 20% korting op je tickets.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van je tickets

Mariniersmuseum

Het Korps Mariniers is het stoerste onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht en al sinds 1665 actief. Welnu, het Mariniersmuseum toont bijzondere verhalen van over de hele wereld, en daarnaast kun je hier ervaren hoe het is om (voor even) een marinier te zijn, o.m. via de hindernisbaan.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van je tickets

Miniworld

Ontdek vlakbij het Centraal Station Rotterdam in het klein: Miniworld. Rijk aan grappige details en waar de nacht, als ontelbare lampjes fonkelen, maar kort duurt. Want dan breekt de dag aan, gaan intercity’s rijden en komt Europa’s grootste miniatuurhaven in beweging.
Kijk hier voor meer info en het bestellen van je tickets 

Speciaal voor jou geselecteerd