Dagje uit in Groningen

Wat te doen in Groningen

In de studentenstad met de jongste bevolking van Nederland vind je tientallen musea, galerieën, theaters en festivals waar je kunt genieten van nationaal en internationaal talent.

Op de terrasjes met uitzicht op oude en nieuwe architectuur kun je welverdiend bijkomen van het veelzijdige winkelaanbod. Of bezoek een van de hofjes, tuinen of parken.

Ontdek Groningen voor een leuke dag uit!

Pagedal Adventure Park

Pagedal Adventure Park

De activiteiten die je er kan doen zijn eindeloos: naast outdoor lasergame, tokkelen en klimmen kan je hier ook terecht voor bijvoorbeeld survival, bubbelbal en boogschieten.

Groninger Museum

Groninger Museum

Het Groninger Museum: in een hypermodern gebouw vind je de meest uiteenlopende tentoonstellingen. Kom genieten van het moois dat het museum jou te bieden heeft.

DoeZoo Insektenwereld

DoeZoo Insektenwereld

Duik in de wondere wereld van het insect in DoeZoo Insektenwereld. Maak kennis met deze dieren en ontdekt men welke plaats de diverse insecten in de kringloop innemen. 

3-daagse stedentrip Groningen va 79,-

3-daagse stedentrip Groningen va 79,-

Bij een blauwe lidmaatschapspas krijg je:

  • 2 nachten in 4* hotel Apollo Groningen
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • welkomstdrankje bij aankomst


Langer lid? Check jouw voordeel!

Leuke uitjes in Groningen

Leuke uitjes in Groningen

D'olle Grieze, 't Peerd van Ome Loeks, het Groninger Museum en de unieke sfeer van een studentenstad. Er gaat niets boven Groningen!

Ledentips Groningen

Ledentips Groningen

Groningen staat bekend als een studentenstad. Maar er is nog veel meer te beleven. Wij vroegen onze leden om de beste tips.

Speciaal voor jou geselecteerd