Klaar voor je citytrip met je creditcard
Met15,-tegoed

Klaar voor je citytrip met je creditcard

  • 180 dagen Aankoopverzekering
  • Veiligste betaalmiddel voor online aankopen
  • Nu met 15,- tegoed
Nu aanvragen

ANWB Visa Card

Voordeligste Visa Card voor leden

Lekker op wintersport, je verre reis voorbereiden of shoppen tijdens een leuke stedentrip. Wat je plannen voor dit jaar ook zijn, een creditcard is altijd handig en soms zelfs onmisbaar.

Bijvoorbeeld om een hotel te boeken, veilig online aankopen te doen of een auto te huren. Kies daarom nu voor een ANWB Creditcard en ontvang 15,- tegoed op je kaart.

ANWB Visa Card aanvragen

Actievoorwaarden

Jouw welkomstcadeau: 15,- tegoed op je Visa Card

Voordelen

alt text

Wereldwijd betaalgemak

Handig voor op vakantie

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met uw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.

alt text

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

alt text

Aankoopverzekering

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

alt text

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

alt text

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien. Dat kan veilig en makkelijk op je smartphone of tablet. Download nu de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

alt text

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!