Jouw alternatieve € 500,- creditcard

Je had een ANWB Creditcard met Gespreid Betalen, maar die past niet meer bij jouw situatie dus biedt ICS je een alternatief aan. Je behoudt je eigen ANWB Creditcard zonder Gespreid Betalen met een bestedingslimiet van €500,-. Alle uitgaven die nu doet, betaal je dus maandelijks terug. En € 500,-lijkt misschien weinig maar je kunt er hartstikke veel mee.

Toegegeven…voor deze wijziging kon je waarschijnlijk meer uitgeven met jouw creditcard. Maar is dat echt wel zo en belangrijker nog, deed je dat dan ook? Door je ANWB Creditcard slimmer te gebruiken zul je merken dat de verandering reuze meevalt. Je kunt vrijwel alles wat je al met je creditcard deed gewoon nog doen alleen moet je jouw uitstaande saldo nu binnen 30 dagen terugbetalen. Het is een stuk overzichtelijker dan het was, met als extra bonus dat je geen rente meer betaalt over het openstaande bedrag. En die € 500,- grens qua bestedingslimiet, daar hebben we ook een oplossing voor. 

Altijd op zak voor al je uitgaven

Vergeet even waar je de ANWB Creditcard vroeger vooral voor gebruikte. De meesten van ons halen hem namelijk alleen tevoorschijn voor, en op vakantie. Maar je kunt er zoveel meer mee. Je creditcard biedt namelijk als één van de weinige betaalmiddelen een aankoopverzekering  is wereldwijd het meest geaccepteerd. En als je pakket bijvoorbeeld niet aankomt, kun je je geld terugvragen. Je hebt namelijk aflevergarantie. Dus die kleding die je (online) koopt, doe het met je ANWB Creditcard en hetzelfde geldt voor het aankopen van andere spullen waar je zuinig op bent of het doen van grotere uitgaven. Het is veiliger met je creditcard!

Als € 500,- niet genoeg is

Dat grotere uitgaven doen met je creditcard, klinkt leuk maar in sommige gevallen kom je dan met € 500,- niet zo ver.  Gelukkig kun je heel makkelijk geld naar je creditcard overmaken. Het door jou overgemaakte bedrag tellen we dan op bij je limiet zodat je meer kunt uitgeven. Ook die aankopen vallen gewoon onder je aankoop- en aflevergarantie. Geld overmaken doe je via de ANWB Creditcard App van waaruit je een IDEAL-betaling kunt doen. Het overgemaakte bedrag staat in de meeste gevallen dezelfde dag nog op je creditcard.