Vroegboektips

Vroegboektips van ANWB Creditcard

Begin je vakantie goed met ANWB Creditcard

We helpen je graag om je vakantie nu al slimmer voor te bereiden. Met deze vroegboektips boek jij zo goedkoop mogelijk je vakantie.

Bij het online reserveren van vliegtickets of hotels heb je bijna altijd een creditcard nodig. Met een ANWB Creditcard heb je tevens de zekerheid dat je makkelijk en veilig kunt boeken. Zo heb je standaard de zekerheid van de Aflevergarantie: bij bijvoorbeeld faillissement krijg je in de meeste gevallen je geld terug. Op ANWB en de ANWB Creditcard kun je rekenen. En dat voelt goed.

Bij alle ANWB Creditcards geniet je van bovenstaande voordelen. Met de Visa Gold Card heb je meer zekerheid en extra's. Voor jongeren is er een Visa Card met een lagere inkomensvereiste.

Kies jouw creditcard

8x waarom een creditcard handig is op vakantie

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. We zetten op een rij waarom een creditcard hartstikke handig is op reis!

Tips auto huren in het buitenland

Op vakantie een auto huren betekent vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Maar het zorgt soms ook voor stress en onzekerheid. Hoe boek je nu veilig en voordelig een huurauto?

Tips bij het boeken van je vliegticket

Op zoek naar vliegtickets en wil je een betere prijs, meer comfort en meer voorpret? Met deze zeven handige tips haal je meer uit je vliegticket.

Vroegboektip #1

Vroegboektip #1

Vroegboektip #2

Vroegboektip #2

Vroegboektip #3

Vroegboektip #3

Vroegboektip #4

Vroegboektip #4

Vroegboektip #5

Vroegboektip #5