De Annelin-rating

"Iedereen heeft een Annelin nodig"

Hoe denken je collega's over jou? We vroegen het aan ons E-Commerce Team. Lees de reviews.

Annelin als PO van het DAS-team is een aanwinst voor het team geweest. Ze heeft veel stappen vooruit gezet en ook als teamie van team E-Commerce droeg ze graag haar steentje bij. By far heeft deze topper de meeste afspraken per week in haar agenda staan. Maar ondanks dat, blijft ze altijd positief en enthousiast. Annelin is een aanpakker en ze weet wat ze wil. Naast haar werk, kan ze ook altijd leuke verhalen vertellen over kookclubjes, uitjes, de badkamers van Wesley en nog veel meer. Kortom we hebben allemaal een Annelin nodig!

4,5 sterren voor deze behulpzame en oplossingsgerichte collega.

5/5 Altijd een lach op haar gezicht en krijgt het werk altijd af!

Zoek je een collega die gedreven, open, creatief, positief, gezellig en behulpzaam is en ook nog eens fervent borrelaar? Dan is Annelin wat je nodig hebt! Helaas is ze een schaars goed, want er is maar een uitgave. Ik heb de eer gehad jaren met Annelin te mogen werken en heb daar goede ervaringen mee: prettige samenwerking, hard presteren (maar also: play hard) en continu groeien. Ik raad Annelin aan!

Leuk mens, is grappig en lacht altijd. Voldoet aan de verwachting, prima prijs/kwaliteitverhouding. Ik kan haar zeker aanraden. M. De Bets.

Ps; maak ik dus nu kans op die tegoedbon van € 100,-?

10 sterren. Ze is de ster van anwb. Ze beantwoord alle vragen en weet overal vanaf. Ze is een medewerker van ANWB in hart en nieren. Ik adviseer anwb om deze waardevolle medewerker altijd in dienst te houden. Gr. Een tevreden klant.

Ik gun iedereen een Annelin! Ze zet haarzelf volledig in voor het bedrijf en haar team. Ze werkt hard maar verliest het plezier niet uit het oog. Het was een grote eer om met de toekomstige en eerste vrouwelijke Algemeen Directeur van de ANWB te hebben gewerkt. Verder wil ik niet vooruit lopen op de zaken.

Als schuchter meisje uut d'n Achterhoek kwam je binnen bij wat nu Content heet. Bij een club oudgedienden kwam opeens een hoop jong grut binnen. Dat schudde de boel wel gezellig op. Je was ook de drijvende kracht achter de herintroductie van de ANWB Achterbankbingo. Al snel was duidelijk dat je best ambiteus was en in navolging van Daphne stortte jij je ook op het PO-schap.

10! Deze (voormalig) PO is van alle markten thuis, naast haar vakinhoudelijke kennis kan je bij Annelin ook terecht voor heerlijke recepten en de beste restaurants in Den Haag eo. Iedereen zou een ‘Annelin’ moeten aanschaffen voor in zijn/haar team 😉.