Voordelen ANWB Prepaid Creditcard

Met een ANWB Prepaid Creditcard heb je alle voordelen, maar geen van de nadelen van een normale creditcard.

Geen BKR -toetsing

Als je een ANWB Prepaid Creditcard aanvraagt wordt je kredietwaardigheid niet gecontroleerd bij het BKR. Een ANWB Prepaid Creditcard is daardoor voor vrijwel iedereen toegankelijk.

Je eigen limiet bepalen

Je stort van tevoren geld op een prepaid creditcard zodat je saldo hebt om je prepaid creditcard te kunnen gebruiken. Er staat alleen geld op je card als je dat zelf vooraf hebt gestort over naar je Card hebt overgeboekt.

Het kan wel voorkomen dat je een negatief saldo op je prepaid Card hebt. Bijvoorbeeld wanneer er kosten voor de jaarlijkse bijdrage worden ingehouden en je niet genoeg saldo op je prepaid Card heeft staan. International Card Services (ICS) incasseert dan het verschuldigde bedrag na het verschijnen van het eerstvolgende rekeningoverzicht. Als ICS het bedrag niet kan incasseren en je betaalt dit bedrag niet zelf binnen 21 dagen na de datum bovenaan je rekeningoverzicht terug, dan brengt ICS een boete van 2% in rekening over het verschuldigde bedrag.

Contactloos betalen

De ANWB Prepaid Card is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat je bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Visa contactloos kan betalen. Controleer het bedrag en houd je Card kort tegen de betaalautomaat aan. Bedragen tot en met 25,- kan je betalen zonder je pincode in te toetsen. Voor hogere bedragen moet je in de meeste gevallen je pincode gebruiken. De betaalautomaat geeft aan of de betaling is gelukt. Per dag kan je maximaal 5 contactloze transacties doen, tot een maximum van 75,- per dag.

Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt niet wordt geleverd. Daarvoor is de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

24/7 Fraudepreventie

ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met jouw creditcard worden gedaan. Als zij serieuze vermoedens hebben dat er iets verdachts gebeurt, dan nemen zij onmiddellijk contact met jou op.

7 dagen Service

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als je bijvoorbeeld je Prepaid Creditcard bent kwijtgeraakt. Voor minder urgente vragen kan je tijdens kantooruren bij ICS terecht.

ANWB Prepaid Creditcard anvragen

  • Jaarbijdrage van slechts 20,-
  • Stort 15,- en ontvang 5,- cadeau!

Voordelen betalen met ANWB Creditcard

Veilig online betalen

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Dus ook op je vakantie

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met jouw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.