Vincent
We'll keep in touch!

Vincent

Wat jammer dat je ons verlaat, maar gelukkig blijf je dichtbij en betrokken. Veel plezier bij je nieuwe team!

Afscheid Vincent

Bedankt!

Zo met het einde van het jaar in zicht, kwam daar dan toch het bericht. Het E-Commerce team wordt na 2021 opgeheven. Een gevolg hiervan is dat jij vanaf 2022 niet meer bij ons team zal horen. Voor ons is dit dus min of meer de laatste kans iets te zeggen wat je zal bekoren. Het is een logische stap dat jij de overstap naar afdeling Merk en Leden maakt en daarmee de juiste plek binnen de ANWB als een bullseye raakt. We houden je nog goed in de gaten, het zij in mindere maten. Veel succes bij je nieuwe team!

Als ik aan jou denk, dan denk ik aan een gezellige sociale collega, een gangmaker in de groep. Op kantoor zat je (over het algemeen) tegenover mij en je bent altijd in voor een praatje. Ook naar anderen toe ben je heel behulpzaam en vriendelijk. De laatste maanden werkten we al niet zo veel meer samen, maar zagen we elkaar wel tijdens de team calls van E-Commerce, stand-up en het Creditcard Performance overleg. Ondanks dat we voor het grootste gedeelte als team niet face to face bij elkaar waren, kon jij nog de grappen en oneliners maken. Bedankt daarvoor! :-)

Ik heb Vincent eens een keer tijdens het ANWB voetbaltoernooi over een veld zien rennen. Dat leek Usain Bolt himself wel. Not bad for a SEA-guy”

Tijdens mijn eerste kwartaaldag na een paar weken aan boord te zijn, mocht ik meteen op A6 op het podium met microfoon en alles erop en eraan wat presenteren voor de hele groep – waarvan ik nog niet iedereen had gesproken of ooit gezien. Best spannend vond ik. Vincent zei daarna meteen, goed gedaan. Dat was fijn om te horen toen. We zijn daarna op de ANWB fietsen richting het strand gefietst voor de borrel. Aangezien ik een wat langzamer fiets tempo hanteer, vond ik het erg gezellig en aardig dat Vincent zich aanpaste aan mijn tempo. We konden uitgebreid RTL-boulevard achtige topics de revue laten passeren.

Vincent is een “topsporter” en dat zie je terug op de werkvloer. Een gedreven gozer die altijd voor goud gaat. Met zijn kennis en motivatie ben je blij als hij in je team zit. Laat het nou net zo zijn dat hij over komt naar mijn team. Welkom bij Team Communicatie Vincenzo!

Zoetermeer, Zoetermeer
Niets is sterker dan dat ene woord
Zoetermeer!!

Sterk in Zoetermeer
Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
Zoetermeer mijn Zoetermeer

Als een echte Zoetermeerder benut je talenten op de werkvloer.

Hablar en Español, flauwe Volendam-Zoetermurder grappen.

Van net nieuw en even wennen aan een grote organisatie ben je mega snel in je rol gegroeid. We hebben er samen aardig wat Jong borrels op zitten en Vincent blijkt ook nog eens een enorm bowling talent te zijn! Wie had dat verwacht… En Purmerend en Zoetermeer lijken toch wel verdacht veel op elkaar, misschien dat ik het daarom altijd zo goed met je kan vinden. Maar dan moet je wel eens mijn naam goed gaan uitspreken 😉.

Tijdens onze wandelbila bespraken we deze zomer veel belangrijke zaken. Onder andere bleek dat Vincent net als ik een liefhebber is gangsterrap. Tegen het einde van de ronde hadden we het toevallig even over Maurice. En dat was wel even schrikken: staat ie opeens achter ons. Waar het gesprek over ging is uiteraard geheim.

Altijd vrolijke lach, behulpzaam, hockey/sportief, samenwonend, Zoetermeer, ambitieus.

Vincent staat voor mij symbool dat mensen uit Zoetermeer toch ook echt leuk kunnen zijn 😉. Je bent altijd vriendelijk en in voor een grapje.

Behorend tot de vaste groep vroege beginners op kantoor. Grappen over Volendam, Zoetermurder, SEO en soms werd er zelfs en grap gemaakt over Bjorn. Met Lars naar Scheveningen om een foto te maken van een hulpverlening met een e-bike voor de persdienst en eerst even lekker kibbeling halen bij Simonis.

De rots in de branding met oog voor de toekomst en vernieuwing en een heel goed gevoel voor humor. Je hebt echt je footprint achter gelaten en heel veel zaken goed op de rit gezet. Als je een opa hebt die bij Feyenoord in het eerste heeft gestaan en een levende legende is in Rotterdam dan weet je dat het bij Vincent echt helemaal goed zit.

Ik kan eigenlijk niet zo veel, de specialisten zijn onmisbaar.

Meer beelden van Vincent

Vincent ten voeten uit

Wil jij weten hoe wij jou zien? Wat is typisch Vincent volgens ons? Je leest het hieronder.

Vincent ten voeten uit, is een sociale, gezellige en enthousiaste werker, die zeer goed in de groep ligt en grappen op het juiste moment kan maken. Je bent ambitieus en bereid om nieuwe dingen te leren. Je bent sportief en in voor spelletjes. Je tafeltennis skills zal ik niet snel vergeten. En mochten we nog eens de mogelijkheid krijgen om om een potje te tafeltennissen, dan wil ik die uitdaging wel aangaan!

Sportief, humor, teamplayer

Met Vincent is het altijd gezellig, hij is ad rem en heeft goede humor. Daarnaast heeft hij ook nog goede professionele kwaliteiten: hij schakelt snel, is lekker to the point en snel = super chill!

Met jou heb ik een hoop uurtjes gemaakt met tafeltennis. Net als alle andere balsporten (squash & tennis) ben je hier niet zo heel goed in.
Mijn mooiste moment was om jou te zien kruipen onder de tafel, omdat je met 11-0 had verloren. Toch blijf je er elke keer in geloven dat je kan winnen van mij!
Soms ga je wel erg ver om te kunnen winnen zoals tijdens de eerste lockdown mij aan te rijden! Verder ben je natuurlijk net als elke Zoetermeerder perfect!!

Mijn complimenten hoe je SEA in de afgelopen 3 jaar naar een hogere level hebt gebracht. Zeker op gebied van strategie heb je mooie stappen gezet! 

Gedreven, steeds bezig om beter te worden, slim, grapjes, aanpakker, datagedreven, open, aardig, geïnteresseerd, malle eau’t.

Vincent is scherp. Zowel op de inhoud als in zijn humor. 

Zo zie ik Vincent: altijd vrolijke lach, behulpzaam, hockey/sportief, samenwonend, Zoetermeer, ambitieus.

Vriendelijk, humor, sociaal.

SEA-specialist ten voeten uit. Daar heb je de afgelopen jaren grote stappen in gezet.

5 sterren, super scherp, heeft het snel door als er iets niet klopt of mis is en is erg data gedreven. Heel vet dat je de SEA bij de ANWB naar een hoog niveau hebt gekregen.  

Vegaboy, podcast luisteren, voetballende hockeyer.


Onze wens voor jou

Lees hier wat wij jou toewensen.

Vincent, je maakt een overstap naar een andere afdeling, maar ondertussen blijf je toch ook nauw verbonden met ons team. Gelukkig maar! Ik wens je veel succes bij Merk&Leden en ik hoop dat je het daar net zo goed naar je zin zult hebben als je het bij ons hebt gehad. Ik hoop ook dat je je kennis daar kunt verbreden zoals je dat voor ogen hebt. Veel werkplezier en we houden contact!

Heel veel succes in je volgende baan!

Veel kansen om jezelf te ontwikkelen en mooie stappen te maken.

Ik hoop dat je wat beter wordt in squashen, beetje tegenstand zou wel leuk zijn 😉.

We hebben al wat moois neergezet met SEO & SEA testen. Maar ik weet zeker dat je nog meer mooie projecten gaat opzetten binnen communicatie team! Heel veel plezier in je nieuwe omgeving en hoop weer veel te horen van je nieuwe projecten! 

Dat deze overstap voor jou hetzelfde betekent als mijn overstap voor mij betekende: nog steeds goede aansluiting met de businessline, maar ook meer ruimte voor eigen ontwikkeling en die van je discipline.

Dat je op dezelfde lijn je kunt blijven ontwikkelen en minstens net zo’n gezellig team houdt als bij HV. 

Je hebt veel in je mars, ga ervoor!

Heel veel plezier in je nieuwe team!!

Heel veel succes en plezier bij M&L. Hopelijk vind je daar ook snel je draai en bouw je de SEA-strategie nog verder uit.

Veel succes met je nieuwe uitdaging, hopelijk heb je straks wel nog tijd om af en toe de tafelvoetbaltafel op te komen zoeken, want daar ligt ook zeker een deel van je talent.

Ik ga je missen als gewaardeerde collega maar ook om je persoonlijkheid en humor. Gelukkig kunnen we elkaar nog steeds vinden, Arrivederci Vincenzo!

Ik wens je heel veel plezier in het nieuwe team!