De Vincent-rating

Hoe denken je collega's over jou? We vroegen het aan ons team. Lees de reviews.

Vincent is iemand die je in je team moet hebben! (Maar laat hij nou net overstappen naar Merk&Leden.) Hij heeft kennis van zaken, is gedreven en wil graag doelen behalen. Vincent is een teamplayer en verbindt het team door hoe hij is. Hij maakt je aan het lachen en hij helpt je als dat nodig is. Het is jammer dat hij bij ons team weggaat, maar gelukkig blijft hij wel binnen de ANWB en helpt hij ons team, zoals hij al die tijd heeft gedaan. Zo kunnen wij toch nog profiteren van zijn expertise!

Sportief, humor, teamplayer

Met Vincent is het altijd gezellig, hij is ad rem en heeft goede humor. Daarnaast heeft hij ook nog goede professionele kwaliteiten: hij schakelt snel, is lekker to the point en snel = super chill!

Met Vincent heb ik een hoop uurtjes gemaakt met tafeltennis. Net als alle andere balsporten (squash & tennis) is hij hier niet zo heel goed in. Mijn mooiste moment was om hem te zien kruipen onder de tafel, omdat hij met 11-0 had verloren. Toch blijft hij er elke keer in geloven dat hij kan winnen van mij!
Soms gaat Vincent wel erg ver om te kunnen winnen zoals tijdens de eerste lockdown mij aan te rijden! Verder is hij  natuurlijk net als elke Zoetermeerder perfect!! Mijn complimenten hoe hij SEA in de afgelopen 3 jaar naar een hogere level heeft gebracht. Zeker op gebied van strategie heeft hij mooie stappen gezet!

Als ik het me goed herinner (oma vertelt) is Frío oorspronkelijk aangenomen met in gedachte een junior-rol, begeleid door een meer ervaren persoon. Nou vanaf het begin was al wel duidelijk dat Frío vrij goed zelf kan nadenken en supersnel ontwikkelde. Naast alle slimheid is Frío ook een open, gezellige, grappige en aardige gast en eerlijk gezegd heb ik al vaker gedacht dat het toch wel heel jammer is dat we niet wat directer met elkaar samenwerken.

Van net nieuw en even wennen aan een grote organisatie ben je mega snel in je rol gegroeid. We hebben er samen aardig wat Jong borrels op zitten en Vincent blijkt ook nog eens een enorm bowling talent te zijn! Wie had dat verwacht… En Purmerend en Zoetermeer lijken toch wel verdacht veel op elkaar, misschien dat ik het daarom altijd zo goed met je kan vinden. Maar dan moet je wel eens mijn naam goed gaan uitspreken 😉.

Vincent staat voor mij symbool dat mensen uit Zoetermeer toch ook echt leuk kunnen zijn 😉. Je bent altijd vriendelijk en in voor een grapje.

Behorend tot de vaste groep vroege beginners op kantoor. Grappen over Volendam, Zoetermurder, SEO en soms werd er zelfs en grap gemaakt over Bjorn. Met Lars naar Scheveningen om een foto te maken van een hulpverlening met een e-bike voor de persdienst en eerst even lekker kibbeling halen bij Simonis.

5 sterren, super scherp, heeft het snel door als er iets niet klopt of mis is en is erg data gedreven. Heel vet dat je de SEA bij de ANWB naar een hoog niveau hebt gekregen.  

5 sterren