De Maurice-rating

Hoe denken je collega's over jou? We vroegen het aan ons team. Lees de reviews.

Maurice is sociaal ingesteld en staat open voor de mening van anderen. Hij kan een luisterend oor voor je zijn. Wel mag er soms iets meer structuur in zijn agenda zitten, zodat hij wat beter onthoudt wat de afspraken zijn die hij gemaakt heeft :-).

Easy going, goedlachs, “Maurice, wat is de status van x,y,z? Daar kom ik bij je op terug!”

Maurice kan heel goed hosten en weet altijd op het juiste moment iets te zeggen. Stand-ups worden naadloos aan elkaar gepraat met humor en het tonen van interesse. Je kunt een goed (ook een luchtig) gesprek voeren met Maurice want hij is een open persoon. Quizzen maken en hosten is ook een van zijn talenten.

Maurice is iemand die een echte People manager is. Hij is iemand die goed kan luisteren en begripvol is voor elke situatie. Ook kan Maurice de situaties goed uit iedereens perspectief bekijken en hij komt niet gelijk met een oordeel. Het is altijd fijn om over bepaalde punten met Maurice te kunnen sparren. Dit zal ik zeker missen!!

Maurice is een goedlachse vent waar je makkelijk mee kunt kletsen. Hij wil graag behulpzaam zijn. Echter kan hij aan de voetbaltafel een vervelend kerel zijn.

Maurice is gezellig. Met Maurice kun je altijd een goed gesprek voeren, zowel werkinhoudelijk als sociaal.

Maurice is altijd vrolijk en sociaal. Hij is een ware entertainer en zorgt ervoor dat de online stand-ups en bijeenkomsten vlekkeloos verlopen. Door zijn behulpzaamheid hebben zijn ANWB slippers nationale bekendheid gekregen!

Een echte prater. Praat wat voor sessies dan ook moeiteloos en naadloos aan elkaar en weet overal een bruggetje voor te vinden.

Jouw frisse blik heeft ook mij weer een stap vooruit geholpen cq andere perspectieven gegeven. Ik kijk uit naar onze wandeling eind december en ben benieuwd naar je ‘eindobservatie’.

5 sterren, zorgde voor een hoop gezelligheid tijdens het thuiswerken en was ook top om mee te sparren. 

5 sterren