De Lars-rating

Hoe denken je collega's over jou? We vroegen het aan ons team. Lees de reviews.

Lars is iemand die je in je team moet hebben! Hij heeft kennis van zaken, is gedreven en wil graag doelen behalen. Lars is een teamplayer en verbindt het team door hoe hij is. Hij maakt je aan het lachen en hij helpt je als dat nodig is. Het is jammer dat hij bij ons team weggaat, maar gelukkig blijft hij wel binnen de ANWB en kan hij weer nieuwe uitdagingen aan gaan bij zijn nieuwe baan.

Altijd de grappigste in huis, en verder een hele fijne collega

Je weet wat je aan Lars hebt en waar hij voor staat en verdedigd dat met hand en tand. Hij durft ook tegen ding in te gaan, wat een goede kwaliteit is.
Stoer aan de buitenkant, maar heel lief en iemand die zijn collega’s veel gunt. Heel fijn om mee samen te werken.

Wat ik mooi vind aan Lars is dat hij een echte aanpakker is. Geen enkele klus of taak is te min voor hem. Zo maakt hij de mooiste gedichten voor elke merk binnen private lease. Als persoon is hij een echte teamplayer en deelt hij succes met het hele team. Interesse die Lars toont voor elke vakgebied en kritische vragen durven te stellen, houdt ons soms goed op scherp. 

Herrera es un chico chill, calmo y sincero, con una buena dosis de humor. Por su actitud sensata, incluso compañeras de Volendam apreciarle.

Lars is grappig! Dat is het eerste waar ik aan denk. En hij laat zich niet gek maken, blijft altijd kalm en heeft goede ideeën.

Lars, je bent een fijn persoon! We gaan samen al wat jaartjes mee en ik heb met plezier met je gewerkt en heb je zien groeien in je werk. Knap wat je allemaal hebt neergezet! We hebben fijn kunnen lachen en sparren over werk maar ook privé. En er was nog een tijd dat we samen met Adinda de ‘plank challenge’ deden. Dat deden we natuurlijk wel vroeg in de ochtend voordat de andere collega’s er waren. Ik ga je missen als directe collega in ons team maar ben heel blij dat je niet ver weg bent dus afscheid nemen doen we niet 😊.

Mijn verleden met Lars begint al in 2012 met de "Grootste elektrische proefrit van Nederland". Opeens een jonge marketeer die vol enthousiasme van alles en nog wat wil. Nog nooit zoveel YouTube-video's op een pagina moeten zetten. Het volgende grote project was natuurlijk private lease. Genoten van hoe we dat met een heel klein clubje mensen van 6 autootjes naar het huidge aanbod hebben weten te brengen. De opzet van contentdossier en product hebben we daarna nog voor diverse andere producten uitgerold, zolas o.a. de verkoopservice, financieren en fietsaccu. En natuurlijk van alle grappen grollen die we daarbij maakten: van Ruud van de MediaMarkt tot Suzuki's vrijloop sleutelcilinder, de maffiose concurrentie van Auto Mulders, Notariskantoor Voorhout en natuurlijk de belofte aan LeasePlan dat ik die auto wel ging aanvragen als de prijs goed is. Michel en Jamie zitten nog steeds op ruim 20 aanvragen van mij te wachten. En natuurlijk onze gedeelde aversie tegen Volendam en gedeelde passie voor Coca Cola, wat voor heel wat schaamtevolle vakantiefoto's met Pepsi zorgden.

Lars is toegankelijk, oprecht, geduldig en toont begrip voor de mensen en omgeving. Lastig was het om Lars en anderen teleur te stellen over de maakbaarheid bij IT. Het blijft een lastig boodschap om meer dan eens te vertellen dat we het later of niet kunnen maken. Lars bleef altijd redelijk, het werd nooit persoonlijk en hij heeft meermaals het geagendeerd als grootste probleem van de ANWB; de maakbaarheid.  Wat Lars ook kenmerkt is zijn gevoel voor humor, altijd uit onverwacht hoek, op het juiste moment; super leuk!

5 sterren