Maurice
Tot later!

Maurice

Wat jammer dat je bij ons weggaat. Bedankt voor wat je voor ons team hebt betekend!

Afscheid Maurice

Bedankt!

Zo met het einde van het jaar in zicht, kwam daar dan toch het bericht. Het E-Commerce team wordt na 2021 opgeheven. Voor ons is het een logische stap, maar jij bent nu boventallig en daarmee moet je wel leven. Gelukkig sta je er heel nuchter in en zoek je binnen de ANWB een baan naar jouw zin. Je gaat ons team verlaten, maar je blijft binnen de organisatie. Dat is wel handig, want zo houden we je nog een beetje in de gaten. Veel succes met de uitdagingen die voor je liggen!

Anekdotes over Maurice

In de afgelopen jaren hebben we met jou als team samengewerkt. Stuk voor stuk hebben we onze eigen verhalen en herinneringen aan jou. 

Als ik aan jou denk, dan denk ik aan mijn manager, want tja dat is wat jij voor mij bent (geweest). We hebben in de afgelopen jaren samengewerkt in het E-Commerce team. Ik kwam bij dit team begin 2019 en tijdens onze bila's konden we altijd gezellig kletsen over van alles en nog wat. Zelfs kon je mijn wandeltempo bijhouden als we een rondje gingen wandelen. Mijn complimenten! Daarnaast ben je een sociaal persoon in de groep en kon je ook gek uit de hoek komen met bijvoorbeeld het opzetten van een sombrero tijdens een Teams-meeting.

En oja, dit vind ik typische Maurice-woorden: ("Daar kunnen we dan nog over) bomen en grasduinen."

Er waren tijden dat Maurice als vrijwilliger naar de Wegenwacht vakantiecheck in Zwolle ging om de hele dag onze leden te verwelkomen en een goodie bag te overhandigen.

Van een bila op een zomerse dag hebben we een wandeling gemaakt door onze oude wijk Blijdorp waar we beide hebben gewoond. De wandelbila illustreert de openheid en interesse die Maurice toont. Hij maakte en nam de tijd om even bij mij te komen kijken en vertelde over zijn woonhistorie en ervaringen in Blijdorp. Leuke manier om zo iemand beter te leren kennen. We hebben het natuurlijk ook heel lang over werk gehad.

Om zo toch een mooie bruggetje naar..... Deze komt wel wekelijks terug in onze stand-ups. Maak niet uit waar het over gaat je weet toch elke keer de onderwerpen op elkaar aan te sluiten. Soms moeten we zelf even zoeken naar de links tussen de 2 gespreksonderwerpen. Stand-ups worden altijd zo een half uurtje volgemaakt met jouw aanwezigheid.

Voordat ik mijn nieuwbouwhuis ging kopen heb ik Maurice om tips gevraagd. Die kwamen kortgezegd neer op: houd er rekening mee dat het lang gaat duren en duur wordt. Ik herinner me dat ik dacht: “oké, rekening houden met een half jaar vertraging ofzo”. Inmiddels zijn ze gestart, nu al een jaar later dan verwacht.

Communicant. Hoe we met Creditcard met zn drieën een heel tof optimalisatie-traject hebben doorlopen. Tequila drinken in Amsterdam met het Joke-afscheid. In de zweef bij parade. 

Met Maurice heb ik gelukkig veel samen mogen werken. Gelukkig maar, want werken met Maurice is altijd gezellig! Borrels, voetbal en muziek luisteren in de auto: dat is waar ik aan denk bij Maurice. En natuurlijk de parade (silent disco & sangria!). Van mosselen en oesters eten tot vriendinnen die (letterlijk) door de silent disco vliegen 😉. Onze bila’s gaan van de hak op de tak, zijn 50% inhoud en 50% gewoon geklets (of spuien, back in the creditcard days). Na zo een gesprek kun je het werk ineens veel beter aan!

Zorgzaam, relaxed, ambitieus, lekker eten, gezinsman, vakantie in Nice, skateboarden, avontuur, smooth talker

Maurice is altijd vrolijk en sociaal. Hij is een ware entertainer en zorgt ervoor dat de online stand-ups en bijeenkomsten vlekkeloos verlopen. Door zijn behulpzaamheid hebben zijn ANWB slippers nationale bekendheid gekregen!

Bila's die vaker niet doorgingen dan wel tot het via Teams ging. Ging vaak over van alles en nog wat en soms ook over werk.

Maurice; het zonnetje in huis. Als er iemand constant is en altijd goed gehumeurd is het Maurice. We hebben niet veel samengewerkt, met het vertrek van Mike hebben we voor het eerst een aantal 1 op 1 gesprekken gevoerd.

Ik heb Maurice heel goed leren kennen tijdens ons afdelingsuitje in Rotterdam waar we Wie is de Mol speelden. Een hele enthousiaste en bloedfanatieke speler die snapt hoe de hazen lopen.

Humor, stressbestendig, collegiaal 

Meer beelden van Maurice

Maurice ten voeten uit

Wil jij weten hoe wij jou zien? Wat is typisch Maurice volgens ons? Je leest het hieronder.

Maurice ten voeten uit, jij bent voor mij iemand die een gezelschapsdier is en zich sociaal opstelt. Ook ken ik je als enigszins chaotisch😉. Zo kun je een voorstel doen voor iets, maar de andere dag weer zijn vergeten wat je had bedacht en/of voorgesteld. Je bent een prater en je wilt bij veel betrokken zijn.

Easy going, goedlachs, “Maurice, wat is de status van x,y,z? Daar kom ik bij je op terug!”

Maurice kan heel goed hosten en weet altijd op het juiste moment iets te zeggen. Stand-ups worden naadloos aan elkaar gepraat met humor en het tonen van interesse. Je kunt een goed (ook een luchtig) gesprek voeren met Maurice want hij is een open persoon. Quizzen maken en hosten is ook een van zijn talenten.

Ik zie jou als een echte People manager. Je bent iemand die goed kan luisteren en begripvol is voor elke situatie. Je kan de situaties goed uit iedereens perspectief bekijken en komt niet gelijk met een oordeel. Het is altijd fijn om over bepaalde punten met je te kunnen sparren. Dit zal ik zeker missen!!

De irritante Maurice-move aan de voetbaltafel (poppetje een ronde draaien) 😝 In de jaren die we samengewerkt hebben, heb ik meerdere keren feedback gegeven. Iets waar ik altijd tegenop zag, omdat dat bepaald niet mijn ding is. Je reageerde er altijd heel fijn op, zodat het een prettig gesprek werd.

Maurice is gezellig. Met Maurice kun je altijd een goed gesprek voeren, zowel werkinhoudelijk als sociaal.

Dit is hoe ik Maurice zie: zorgzaam, relaxed, ambitieus, lekker eten, gezinsman, vakantie in Nice, skateboarden, avontuur, smooth talker.

Vriendelijk, sociaal en open.

Een echte prater. Praat wat voor sessies dan ook moeiteloos en naadloos aan elkaar en weet overal een bruggetje voor te vinden.

Jouw frisse blik heeft ook mij weer een stap vooruit geholpen cq andere perspectieven gegeven. Ik kijk uit naar onze wandeling eind december en ben benieuwd naar je ‘eindobservatie’.

5 sterren, zorgde voor een hoop gezelligheid tijdens het thuiswerken en was ook top om mee te sparren. 


Onze wens voor jou

Lees hier wat wij jou toewensen.

Ik wens je veel succes bij wat er in de toekomst op je pad komen gaat. Ondanks dat je weggaat bij ons team, blijf je wel binnen de ANWB. Daarom verwacht ik dat onze wegen nog wel eens zullen kruisen. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je de uitdaging in kan vinden die je zoekt.

Heel veel succes in je volgende baan!

Een nieuwe inspirerende opdracht/functie waar je al je ervaring en kwaliteiten in kwijt kunt.

Nu je niet meer in ons team zit, zal ik de mailtjes die voor jou bestemd zijn wel erg missen ;). Ik wens je veel plezier bij je nieuwe job!!

Hi Maurice, ik hoop dat je een nieuwe uitdaging vindt met net zo’n leuk team als het e-commerce team 😊.

Maurice, dank voor de prettige gesprekken die we gehad hebben, voornamelijk over mijn onboarding 😉. Ik begrijp dat je ANWB niet gaat verlaten, dus laten we als de tijd het weer toe laat, alsnog een keer een zeer verlate kennismakingskoffie op kantoor drinken! Heel veel succes en plezier in je nieuwe functie.

Dat we nog vaak naar de parade mogen gaan en dat je in je nieuwe functie de nieuwe toffe uitdaging vindt die je zoekt.

Laat zien wat je kunt in daden….alle geluk van de wereld!

Heel veel succes in je nieuwe baan! Het lijkt me leuk om nog eens een koffietje te drinken want we wonen dichter bij elkaar dan gedacht 😊

Heel veel succes en plezier met de nieuwe uitdaging!

Veel succes en plezier het komende jaar. Het lijkt me een opdracht die jou op t lijf geschreven is!

Heel veel succes met je mooie nieuwe uitdaging! Ik ga de E-commerce teamcalls zeker missen, maar zullen elkaar gelukkig nog veel gaan zien.

Ik heb altijd met veel plezier samengewerkt en ontzettende lol gehad en gelachen. Ik ga je missen, maar gelukkig ben je niet weg.

Dag Maurice! Wat was het gezellig, al vanaf het eerste sollicitatiegesprek. Eigenlijk hebben we elkaar de afgelopen maanden/het afgelopen jaar best weinig gesproken. Maar ik ga onze bila’s toch missen! We komen elkaar nog wel tegen😊.

Het ga je goed!

Veel geluk in je nieuwe uitdaging!