Afscheid Mark

* Woerden * Parkeren * Onderweg App * Gedreven * Enthousiast * 10 jaar ANWB

Zo vlak voor de laatste maand van het jaar, zaten we ineens als Mobiliteitsteam daar. Mark vertelde aan ons dat hij de ANWB na 10 jaar! gaat verlaten. Dat is voor de meeste mensen wel een verrassing, want we hadden het niet in de gaten. Je bent altijd voor de volle 100% voor je producten en je werk gegaan. Dat waarderen we zeer en wensen je daarom ook veel succes bij je volgende baan!    

Een video speciaal voor jou

Aangezien wij niet face to face afscheid van je kunnen nemen, is er een initiatief opgezet om een videoboodschap voor jou in te spreken. Hieronder zie je de berichten van je collega's.


Anekdotes over Mark

 • Bij Mark was in zijn planningsgesprek opgenomen dat hij ook een keer iets moest organiseren voor het team. Toen zaten we met kerst in een soort all u can eat restaurant in.. WOERDEN! 😂 [Zie foto 3 in de galerie] Weet je nog wat je toen allemaal hebt gegeten?
   
 • Ja Mark, sinds jij bij ons aan boord bent, heb jij Woerden op de kaart gezet. Dus horen wij Woerden dan denken we aan je. Denken wij aan jou, dan denken we aan Woerden. Is er iemand die nog niet weet dat jij in Woerden woont?
   
 • Mobile & apps spelen vaak een centrale rol bij de online mobiliteits concepten waar ik verantwoordelijk voor ben. Apps waar ik niet zonder kan (uitgezonderd mijn eigen apps): Spotify, Twitter, NOS en TomTom. Klopt dit rijtje nog steeds of zijn daar inmiddels apps aan toegevoegd of verwijderd?
   
 • Kun je je de Elevate app nog herinneren? [Zie foto 10 in de galerie] Jij was de eerste die ons aanspoorde om ook deel te nemen hieraan. Naast je enthousiasme voor de producten, motiveerde je ons ook om te gaan bewegen. Goed voor de vitaliteit. Lukt het jou nog steeds om zo veel stappen per dag te zetten?
 • Staat er een file? Is er een weg afgesloten? Zijn er weer te gekke updates in de Onderweg App? Jij bracht ons altijd op de hoogte. Kwam je iets speciaals of iets nieuws tegen? Jij deelde het met ons. En nu je ons team en de ANWB gaat verlaten, gaan we dat zeker missen. Wie gaat jou hierin vervangen?
 • Weet je nog dat we ergens lang geleden dagelijks naar kantoor gingen? Onze afdeling bevindt zich op A4, aan het einde, tegen het E-gebouw aan. Behalve Ron, Astrid en Ayinda hadden we in principe allemaal flexplekken...In principe ja, maar stiekem had iedereen toch een eigen vaste plek. En jij, Mark, zat daar links achterin. Kun je het je nog herinneren? [Zie foto 11 in de galerie]
   
 • Een barometer die permanent aangeeft wat er leeft onder leden én niet-leden. En hoe hun opvattingen over mobiliteit, verkeersveiligheid, openbaar vervoer en overheidsbeleid verschuiven. Dat is de ANWB Onderweg Monitor. En jij, Mark, hebt hier samen met teamgenoten aan gewerkt en voor gezorgd. Iets moois dat je hebt neergezet en wat hopelijk nog lang ieder half jaar uitgebracht zal worden. Wat maakt jou het meest trots als je hier naar kijkt? [Zie foto 15 in de galerie]
   
 • Erin is niet ernaast. Dat was jouw naam in onze EK-Poule app. Later werd dit VoetbalNitWit'76. Het EK zou in eerste instantie plaatsvinden in 2020, maar zoals je weet, is dit door omstandigheden verplaatst naar 2021. Je vulde enthousiast je voorspellingen in en wees andere collega's er op als zij dat nog niet gedaan hadden. Je stuurde tussenstanden door en je wist een goede positie te behalen. Wat was jouw eindscore? [Zie foto 16 in de galerie voor een screenshot van het begin van het EK]
   
 • En Mark, hier sta je nog meer om bekend bij je collega's:
  * Mark's spotifylijst,
  * Te hard rijden (dat vindt je zelf),
  * Zichzelf afmelden in groepschats voor vakantie,
  * 9292 (een zeer bekende en veelgebruikte app),
  * EV experience 
  * Compilatie Grootste Elektrische Proefrit van Nederland van de ANWB in 2012 
  * Het eerste MaaS concept samen met Arie; collega's hebben hier meerdere malen naar 
     mogen kijken
  Herken jij jezelf in bovenstaande punten?

Mark in beeld

In de korte tijd die we hadden, is deze pagina tot stand gekomen. Hierbij hebben we ook foto's van jou verzameld (mede dankzij jouw input voor de andere collega's die afscheid nemen) en in een galerie geplaatst. Je vindt hier afbeeldingen terug van diverse momenten uit je tijd bij de ANWB.

Onze wens voor jou

Na 10 jaar ga je de ANWB verlaten. Dat zijn 120 maanden, 522 weken, 3.653 dagen, 87.660 uren, 5.259.600 minuten en 315.576.000 seconden. Al met al dus een heel lange tijd.

In deze 10 jaar heb je veel gedaan binnen onze organisatie. Je hebt producten en diensten groot gemaakt, mee gedacht en mee gewerkt aan allerlei projecten. Je wordt gekenmerkt door je enthousiasme, je gedrevenheid en je volle overgave. We vinden het jammer dat je ons team, de ANWB gaat verlaten, maar we wensen je heel veel succes bij het vinden van een nieuwe baan. We hopen dat je die uitdaging mag vinden die jou op het lijf geschreven is.