Lars
CU later!

Lars

Wat jammer dat je bij ons weggaat, maar je nieuwe baan is je van harte gegund. Heel veel succes!

Afscheid Lars

Bedankt!

Zo met het einde van het jaar in zicht, kwam daar een verrassend bericht. Je zal wel denken, waar komt dit ineens vandaan? Het zit namelijk zo: Lars heeft een nieuwe baan. Je gaat ons team verlaten, maar je blijft binnen de organisatie. Dat is wel handig, want zo houden we je nog een beetje in de gaten. Veel succes met alles wat je gaat doen, maar vergeet ons niet, want straks zijn we je collega's..van toen!

Anekdotes over Lars

In de afgelopen jaren hebben we met jou als team samengewerkt. Stuk voor stuk hebben we onze eigen verhalen en herinneringen aan jou. 

Als ik aan jou denk, dan denk aan een gezellige collega, die op kantoor schuin tegenover mij zat. Ik denk aan een mede-ajacied. Eentje waarmee ik goede gesprekken kan voeren en waarmee je grapjes kunt maken. Dit is typisch Lars voor mij:

  • Slaap lekker thee drinken (enorm vies en goed te ruiken op de afdeling)
  • Een blikje Coca Cola (Pepsi is uit den boze) En heeft het blikje een andere kleur rood? Dan gaat er iets mis bij de productie.
  • DJ-Jean (een contactpersoon van onze 'oude' overbuurman van de andere afdeling)
  • De bijnamen die jij voor mij hebt: Duppie, Titel+Beker+d, Ron 2.0, Doblado, etc.
  • Goede oneliners en adhoc grappen maken
  • Anta-flu (eentje per dag)

En zo kan ik nog wel meer bedenken. Het was me een waar genoegen om met je samen te werken!

Voor de laatste borrel met Mike waren Lars en ik op kantoor voor een afspraak en we hadden van deze externe relatie met wie een afspraak hadden allebei een ‘’heel mooi’’ boek gehad. Lars had bedacht ze beide in te pakken als afscheidscadeau voor Mike (samen heel veel zakjes autodrop van Smart Driver). We hebben dit als cadeau aan Mike gegeven die bij het eerste boek nog netjes zei: ‘’leuk jongens, bedankt’’, bij het tweede boek had Mike wel door dat we hem in de maling aan het nemen waren. For the record: We hebben tijdens het afscheidsetentje wel een echt cadeau gegeven aan Mike.

Een van de dingen die je altijd aangeeft tijdens onze meetings was: We moeten hetzelfde gaan aanpakken als Opel Mulders B.V! Private lease was nooit zo groot geworden als er geen stevige concurrentie was. 

Toen ik bij de ANWB begon had Lars net fietsaccu goed in de stijgers gezet. De applicatie was al top, maar het accu-aanbod nog beperkt. Daar was gelukkig een oplossing voor. Naast de keuzehulp stond een knop: “Staat je accu er niet bij? Mail ons!”. Die call to action deed het best goed. Ik moest daardoor iedere dag 30 mensen terugmailen met de boodschap: “Het klopt, we hebben jouw accu niet, doeiii”. 

Alle photoshop-parels. Vooral veel grapjes met Ron. Way back waren we vaak als een van de eersten op kantoor, vooral op de woensdagen was dat een aangenaam relaxt sfeertje 😝 Hablar en Español.

Als ik aan Lars denk dan moet ik toch altijd denken aan ‘de zomer van private lease’. Ik werkte net bij de ANWB (6,5 jaar geleden) en Lars en Ayse waren hard aan het werk om private lease op te tuigen. Ayse ging op vakantie en ik werd gevraagd om een paar kleine dingen over te nemen. Echter werd ik er binnen drie weken helemaal in gesleept en werden er van meerdere kanten allerlei ideeën en acties op ons afgevuurd. Het werd steeds groter en gekker. Ik had geen idee  waar ik moest beginnen, maar gelukkig was daar Lars! Die liet zich echt niet gek maken en volgde gewoon zijn eigen koers. Met als resultaat: een top product! Daar heb ik als juniortje veel van geleerd.

Achterover hangend, alleen geïnteresseerd als het onderwerp hem interesseert, kan zeer ongeïnteresseerd kijken, sportief, familieman, comfortzone

Lars, je bent een fijn persoon! We gaan samen al wat jaartjes mee en ik heb met plezier met je gewerkt en heb je zien groeien in je werk. Knap wat je allemaal hebt neergezet! We hebben fijn kunnen lachen en sparren over werk maar ook privé. En er was nog een tijd dat we samen met Adinda de ‘plank challenge’ deden. Dat deden we natuurlijk wel vroeg in de ochtend voordat de andere collega’s er waren. Ik ga je missen als directe collega in ons team maar ben heel blij dat je niet ver weg bent dus afscheid nemen doen we niet 😊.

Mijn verleden met Lars begint al in 2012 met de "Grootste elektrische proefrit van Nederland". Opeens een jonge marketeer die vol enthousiasme van alles en nog wat wil. Nog nooit zoveel YouTube-video's op een pagina moeten zetten. Het volgende grote project was natuurlijk private lease. Genoten van hoe we dat met een heel klein clubje mensen van 6 autootjes naar het huidge aanbod hebben weten te brengen. De opzet van contentdossier en product hebben we daarna nog voor diverse andere producten uitgerold, zolas o.a. de verkoopservice, financieren en fietsaccu. En natuurlijk van alle grappen grollen die we daarbij maakten: van Ruud van de MediaMarkt tot Suzuki's vrijloop sleutelcilinder, de maffiose concurrentie van Auto Mulders, Notariskantoor Voorhout en natuurlijk de belofte aan LeasePlan dat ik die auto wel ging aanvragen als de prijs goed is. Michel en Jamie zitten nog steeds op ruim 20 aanvragen van mij te wachten. En natuurlijk onze gedeelde aversie tegen Volendam en gedeelde passie voor Coca Cola, wat voor heel wat schaamtevolle vakantiefoto's met Pepsi zorgden.

Mijn samenwerking met Lars is pas echt begonnen toen ik PO werd van het @carteam, februari 2020. Mike en Lars hebben mij ‘doorgezaagd’ tijdens het tweede gesprek en besloten om het avontuur aan te gaan. Lars heb ik leren kennen als iemand die vak inhoudelijk heel goed weet waar hij over praat en waar hij naartoe wil.

Ik begon te denken aan anekdotes voor Lars en dat was geen kwestie van zoeken en denken maar eigenlijk waar moet ik beginnen! We kunnen bijna een boek schrijven met anekdotes over Lars. Ik ga je missen man, ik heb altijd met heel veel plezier met je gewerkt en we hebben echt wat afgelachen. Vanaf de eerste dag hadden we een klik en ik moet eerlijk toegeven dat ik echt moet wennen aan het idee dat je zometeen geen directe collega meer van mij bent.

Ik kan eigenlijk niet zo veel, de specialisten zijn onmisbaar.

Meer beelden van Lars

Lars ten voeten uit

Wil jij weten hoe wij jou zien? Wat is typisch Lars volgens ons? Je leest het hieronder.

Lars ten voeten uit, is een harde en enthousiaste werker, die zeer goed in de groep ligt en grappen op het juiste moment kan maken. Iets met een goede timing! Je bent een echte gangmaker en dat is wat ik waardeer. Op bepaalde momenten kun je ook kritisch zijn en soms een beetje star tegenover ideeën staan, omdat je er niets in ziet, maar daarentegen kom je wel met een goede weerlegging waarom je dat vindt. Met je interesse en kennis van voetbal kunnen we ook de wedstrijden van Ajax (en soms anderen) analyseren of vooraf bespreken. Laten we dat vooral blijven doen! :-)

Altijd de grappigste in huis, en verder een hele fijne collega.

Je weet wat je aan Lars hebt en waar hij voor staat en verdedigd dat met hand en tand. Hij durft ook tegen ding in te gaan, wat een goede kwaliteit is.
Stoer aan de buitenkant, maar heel lief en iemand die zijn collega’s veel gunt. Heel fijn om mee samen te werken.

Wat ik mooi vind aan jou is dat je een echte aanpakker ben. Geen enkele klus of taak is te min voor jou. Zo maak jij de mooiste gedichten voor elke merk binnen private lease. Als persoon ben je een echte teamplayer en deel jij succes met het hele team. Interesse die je toont voor elke vakgebied en kritische vragen durven te stellen zetten houdt ons soms goed op scherp. 

Coca cola, Maassluis, flauwe grapjes, soms goede grapjes 😉 , lieve papa

Lars is grappig! Dat is het eerste waar ik aan denk. En Lars laat zich niet gek maken, blijft altijd kalm en heeft goede ideeën.

Zo zie ik Lars: achterover hangend, alleen geïnteresseerd als het onderwerp hem interesseert, kan zeer ongeïnteresseerd kijken, sportief, familieman, comfortzone.

Attent, grappig, hardwerkend, behulpzaam.

Gedreven en enthousiast en weet dat ook over te brengen op iedereen om hem heen. Altijd vol ideeën (die soms wat afgeremd moesten worden), maar wel vaak vernieuwend. En met de nodige humor. Een erg fijne collega om mee te werken.

Lars is toegankelijk, oprecht, geduldig en toont begrip voor de mensen en omgeving. Lastig was het om Lars en anderen teleur te stellen over de maakbaarheid bij IT. Het blijft een lastig boodschap om meer dan eens te vertellen dat we het later of niet kunnen maken. Lars bleef altijd redelijk, het werd nooit persoonlijk en hij heeft meermaals het geagendeerd als grootste probleem van de ANWB; de maakbaarheid.  Wat Lars ook kenmerkt is zijn gevoel voor humor, altijd uit onverwacht hoek, op het juiste moment; super leuk!

Fijnproever, Fitboy Maassluis, Recordhouder personalisatie Award, kwajongen , Italië bewonderaar.


Onze wens voor jou

Lees hier wat wij jou toewensen.

Ik wens je veel succes bij je nieuwe baan. Ik gun je veel werkplezier en ik hoop dat je in een leuk team terecht komt. Wij zijn natuurlijk het meest gezellige team, dus gezelliger dan bij ons zul je het niet treffen, maar het ga je goed. Houdoe en bedankt! :-D

Heel veel succes in je volgende baan!

Een (IT) scrumteam met veel capaciteit 😉 en al het succes en geluk om van ANWB Energie net zo een groot succes te maken als Private Lease.

Als je alle energie die je in Private lease heb gestoken ook door gaat vertalen bij ANWB Energie heb ik er alle vertrouwen in dat het daar ook een enorm succes gaat worden. Ik wens je veel plezier daar en stoer dat je deze uitdaging aan gaat.

Hola Herrera, ik hoop dat je het erg naar je zin gaat hebben bij ANWB Energie. Mooi product met weer nieuwe uitdagingen. Ben benieuwd of dat over een paar jaar net zo hot is als Private Lease.

Dat je weer lekker aan iets kunt gaan bouwen! En de kans krijgt om een nieuw product net zo groot te maken als Private Lease.

Uit je comfortzone, breed denken, geluk in je gezin.

Dat je het heel erg naar je zin krijgt in je nieuwe functie en team. Hopelijk wordt dit ook een mooie uitdaging en maak je van Energie een groot succes!

Heel veel succes en plezier bij je nieuwe uitdaging. Hopelijk krijg je daar weer nieuwe energie van. 

Met het vertrek van Lars gaat veel kennis verloren, dat is jammer. Desondanks ben ik blij dat we Lars voor de ANWB aan boord kunnen houden. Dank voor het vertrouwen, de samenwerking en uiteraard heel veel plezier met je nieuwe uitdaging!

Gelukkig weten we elkaar goed te vinden en kan ik me ook geen ANWB leven voorstellen zonder jou. Lars, heel veel succes met deze nieuwe stap en ci vediamo! Arrivederci Larsiano!

Beste Lars, helaas hebben we elkaar maar kort in het echt mogen zien. Daarom was het best leuk om een keer dingen voor private lease te kunnen oppakken toen Ron op vakantie was! Ik wens je heel veel plezier en succes bij je nieuwe uitdaging.

Groet, Ayinda

Ik wens je heel veel succes met ANWB Energie en veel geluk en gezondheid thuis.