Veelgestelde vragen ANWB Tanken met Ledenvoordeel

Vanaf eind oktober kun je als je deelneemt aan ANWB Tanken met Ledenvoordeel op Mijn ANWB alle tanktransacties inzien, die je hebt gedaan met je ANWB Creditcard in Nederland.

De korting die je hebt gespaard met ANWB Tanken met Ledenvoordeel wordt eenmaal per kwartaal uitgekeerd. Neem je deel per juli/augustus, dan ontvang je je eerste spaartegoed begin oktober voor de transacties van juli, augustus en september. Het spaartegoed wordt automatisch bijgeschreven op je ANWB Creditcard.

Nee dat kan niet, om te gaan sparen moet je je eerst aanmelden in Mijn ANWB.

Eind oktober kun je al je tanktransacties inzien via Mijn ANWB. De transacties zijn dan te zien bij de Hoofd Card-houder van de ANWB Creditcard.

 

Ja, dan kan. Bij aanmelding van het ANWB Tanken met Ledenvoordeel programma via Mijn ANWB, neem je direct deel met de ANWB Creditcards die bekend zijn onder hetzelfde ANWB lidnummer.

Wanneer je je opgeeft met je lidnummer doen alle daaraan gekoppelde Creditcards mee.

Ja, je kunt ANWB Tanken met Ledenvoordeel activeren via Mijn ANWB.

Indien je niet in aanmerking komt voor een ANWB Creditcard, dan is het mogelijk om een ANWB Prepaid Creditcard aan te schaffen. Deze kost €20,-. Bij 10.000 km per jaar, verdien je gemiddeld €45 met het tankprogramma. De ANWB Prepaid Card heb je er dus na een jaar al uit. Bovendien kun je ook met een ANWB Prepaid Card genieten van de voordelen van een Visa Card.

 

Nee, dat kan niet. Aanmelden via Mijn ANWB voor ANWB Tanken met Ledenvoordeel kan nadat je de ANWB Creditcard thuis hebt ontvangen.

Nee, je kunt je alleen aanmelden via Mijn ANWB om deel te nemen.

Je kunt een ANWB Prepaid Card hier aanvragen. Zodra je je Card hebt ontvangen kun je je aanmelden via mijn ANWB.

Nee, de actie ‘1e jaar gratis’ is tijdelijk en geldt alleen voor de aanvraag van een ANWB Visa Card. Indien je voorkeur hebt voor een ANWB Mastercard, dan kun je deze uiteraard wel aanvragen en gebruiken voor deelname aan het ANWB Tanken met Ledenvoordeel programma. Let op, je krijgt hierover dan geen reminders vanuit ANWB, en je kunt geen gebruik maken van 1e jaar gratis en 20 euro cadeautegoed.

Meld je je vandaag aan, dan worden alle tanktransacties met je ANWB Creditcard in Nederland van vandaag meegerekend voor de opbouw van je spaartegoed. De korting die je hebt gespaard wordt eenmaal per kwartaal uitgekeerd en bijgeschreven op je ANWB Creditcard.

Ja, de korting via ANWB Tanken met Ledenvoordeel is 3ct korting bij onbemande tankstations en 5 ct korting bij bemande tankstations op de prijs die je betaalt. Dus bovenop de korting die het tankstation direct verstrekt. Uitgezonderd zijn bijzondere tijdelijke acties van het tankstation, waarbij er bijvoorbeeld veel meer dan normaal bij dat tankstation korting wordt verstrekt, of andere tijdelijke acties, zoals bijvoorbeeld Dwaze Donderdagen.

Ja, dat kan. 

Een bemand tankstation is een station waar je de transactie binnen aan een kassa afrekent (je spaart dan 5 ct per liter). Een transactie wordt als onbemand beschouwd als deze op een betaalterminal aan de pomp is afgerekend, ongeacht of er wel of niet binnen kan worden afgerekend, je ontvangt dan 3 ct per liter.

Je kunt je afmelden voor het ANWB Tanken met Ledenvoordeel programma via Mijn ANWB.

Je kunt je afmelden voor het ANWB Tanken met Ledenvoordeel programma via Mijn ANWB. Zonder het uitwisselen van transactiedata met je ANWB Creditcard bij tankstations in Nederland kan je geen gebruikmaken van ANWB Tanken met Ledenvoordeel.

Je ontvangt vanaf de volgende dag na afmelding geen korting meer. De opgebouwde korting wordt aan het eind van het kwartaal op je ANWB Creditcard gestort.

Nee, je ontvangt alleen korting op aanschaf van benzine (normaal of premium) of diesel (normaal of premium).

Nee, alleen transacties die via de betaalautomaat op deelnemende tankstations zijn verricht met je ANWB Creditcard geven recht op korting.

Nee, creditcards anders dan die van de ANWB doen niet mee.

Op deze pagina staan alle aangesloten tankstations weergegeven.

Op deze pagina kan je meer informatie vinden over ANWB Tanken met Ledenvoordeel.

Op deze pagina kan je meer informatie vinden over ANWB Creditcards. 

Nee, het tankprogramma is alleen van ANWB en je kunt je dus alleen aanmelden via Mijn ANWB.

Nee, dat kan alleen door je aan te melden voor het tankprogramma bij ANWB via Mijn ANWB.

Het programma ANWB Tanken met Ledenvoordeel is van de ANWB, ICS geeft alleen de gegevens van de tank transacties door.

Dat klopt aangezien dit een ANWB programma is. Je kunt geen rechten jegens ICS ontlenen met betrekking tot dit programma.

Er is geen limiet gesteld aan het maximaal te sparen bedrag.

Iedereen die lid is van de ANWB en een ANWB Creditcard heeft (of een ANWB Prepaid Card) kan meedoen.

We bieden binnen de ANWB geen alternatief. Wel is het mogelijk om bij United Consumers opnieuw te sparen in het programma dat zij zelf bieden. Via www.unitedconsumers.nl kun je een pas aanvragen.

Deelnemers van het oude programma waren zowel klant van de ANWB als van UnitedConsumers. Daarom kunnen zowel UnitedConsumers als de ANWB je e-mailen.

Vragen over ANWB Tanken met Ledenvoordeel kun je stellen aan het ANWB Leden Service Center op 088 - 269 22 22. De openingstijden vind je hier.