Annelin: onze topper!
We zullen je missen!

Annelin: onze topper!

Wat jammer dat je bij ons weggaat, maar je nieuwe baan is je van harte gegund. Heel veel succes!

Afscheid Annelin

We gaan je missen

Zo met het einde van het jaar in zicht, kwam Annelin daar ineens met een verrassend bericht. Als PO van het DAS-team en collega van E-Commerce ga je ons verlaten, maar gelukkig blijf je binnen de ANWB, dus we houden je in de gaten. We kunnen je niet zo maar laten gaan. Vandaar deze pagina als aandenken en we zeggen met z'n allen: veel succes met je nieuwe baan!

Anekdotes over Annelin

In de afgelopen jaren hebben we met jou als team samengewerkt. Stuk voor stuk hebben we onze eigen verhalen en herinneringen aan jou. 

Hiermee begin ik toch met een redelijk recente herinnering, waar ik weer tranen in mijn ogen van heb (van het lachen) als ik hier aan denk. We waren als team met elkaar een dagje op kantoor, omdat we een borrel en afscheidsetentje van Mariska hadden. Je dacht op je krukje achter je bureau te gaan zitten, maar dat ging mis. En in plaats van dat je zat, viel je op de grond. In de hoop dat anderen het niet hadden gezien, deed je gauw weer normaal. Maar helaas, ik zag het wel! 😉.

Ook ben je bij (pub)quizen standaard in de top 3 te vinden. Ik vind het knap hoe je dat elke keer voor elkaar kunt krijgen. Misschien is het wel een kwestie van oefenen en vaak doen, maar ja je krijgt toch steeds weer andere vragen.

Je bent altijd in voor een feestje of een borrel. Je bent enthousiast en ik heb je eigenlijk nog nooit echt boos gezien. Ik vind het leuk dat je andere mensen/collega’s daar ook mee ‘aansteekt’. Je straalt jouw positiviteit uit op anderen.

Lieve Annelin,

We hebben elkaar niet zo vaak in het echt gezien, maar toch heb ik fijne herinneringen aan je! Die eerste dag dat ik op kantoor was, was je zo fijn vriendelijk en ontspannen, dat ik me ook meteen een stuk meer op m’n gemak voelde. Nog bedankt daarvoor! Daarna hebben we natuurlijk wel veel samengewerkt, zij het op afstand.

Voordat de rest van het kantoor wakker wordt, heeft Annelin al hardgelopen.

Als ik nu terugdenk aan de periode op Vrije Tijd vind ik ons toch wel een beetje stoer: best wel jong en nog niet zoveel werk-ervaring en dan een club van oude garde, voornamelijk mannen, uit een ‘andere wereld’ meenemen in de wereld van online. Volgens mij brachten we het er wel goed van af. Ook hebben we nog  samenTwitter-accounts voor Vrije Tijd opgezet en beheerd.

Een moment dat altijd wel bij blijft is toen je me vroeg portalmanager Wegenwacht/Creditcard te worden. Ik weet nog goed hoe enthousiast jij was dat je de boodschap en vraag mocht stellen aan mij. Leuk om weer opnieuw met jou te gaan samenwerken. En op alle borrels dat je zo gezellig bent 😝.

Annelin wil uit enthousiasme nog wel eens vastlopen in haar verhaal. Haar natuurlijke modus is dan dat ze blijft praten, net zo lang tot ze weer weet waar ze het over wilde hebben. Als ik dat zag gebeuren keek ik vaak uit nieuwsgierigheid rond naar andere aanwezigen. Zou het ze opvallen? De meesten knikten gewoon vriendelijk en instemmend, maar ik zag soms ook mensen met hun ogen knijpen, omdat ze dachten dat ze iets misten. Het viel (zover ik kon zien) nooit echt iemand op. Dat was altijd leuk om naar te kijken, vooral omdat ik Annelin dan een beetje zag spartelen. Haha. Uiteindelijk redde ze het altijd en vond ze het verhaal dat ze wilde vertellen weer terug. Iedereen blij!

Geen haha (werkte te weinig met je samen).

  • Annelin en ik hebben de zelfde mok van Blond. Dus soms zitten we met dezelfde mok in onze handen in dezelfde meeting.

 

Blond Amsterdam Mok XL I Love My Friends. Foto geplaatst door HomeCenter op Welke.nl

  • Dankzij Annelin haar contacten (en boyfriend) staat al het sanitair er spic en span bij. Zonder Annelin hadden de tegels nu misschien wel scheef op de muur gehangen.
  • Ik weet niet meer precies wat ze zei maar soms zaten we in overleggen en dan wilde ze een (mogelijk iets te snelle) conclusie trekken maar dan zei ze iets van ‘oh nee dat mag niet van Pabbles’.
  • Annelin was samen met Wesley naar Lowlands gegaan. Gewoonlijk lig je dan in een tentje op een grasveld. Maar Annelin ging voor de fancy variant met echte bedden, luxe douches en een spiegel, föhn, make-up ruimte. Als je haar maar goed zit.
  • Annelin had een keer haar haar geverfd maar het had niet het gewenste resultaat (voor Annelin). Toen ging ze even als look-a-like van Billie Eilish door het leven.
  • Als Annelin naar de kapper gaat zit ze daar altijd uren in de stoel met een glas wijn of Champagne in haar hand. Een goede manier om de urendurende sessie uit te houden.
  • Edwin had via AliExpress zaadjes laten komen. Op een gegeven moment stond de vensterbank vol met kruidje roer mij niet’s. Annelin had er een geadopteerd die niet dood te krijgen was. Ze zeggen ook wel: onkruid vergaat niet. In dit geval ook echt onkruid.

Als schuchter meisje uut d'n Achterhoek kwam je binnen bij wat nu Content heet. Bij een club oudgedienden kwam opeens een hoop jong grut binnen. Dat schudde de boel wel gezellig op. Je was ook de drijvende kracht achter de herintroductie van de ANWB Achterbankbingo. Al snel was duidelijk dat je best ambiteus was en in navolging van Daphne stortte jij je ook op het PO-schap. 

Tijdens Annelin haar periode als PO heb ik heel veel mails gekregen waar ik vaak niks van begreep. Soms schrok ik even als ik een mail van haar kreeg over dat er iets gedaan moest worden waar ik niks vanaf wist. Snel kwam ik er dan al achter dat de mails helemaal niet voor mij bedoeld waren. Dit leverde uiteindelijk wel onderstaand doosje met Belgische truffels op: 

Meer beelden van Annelin

Annelin ten voeten uit

Wil jij weten hoe wij jou zien? Wat is typisch Annelin volgens ons? Je leest het hieronder.

Als ik aan jou denk, dan denk ik aan een vrolijke, hardwerkende, energieke en carrièregerichte vrouw. Ik vind het knap hoe hard je werkt en hoe je je zelf nieuwe werkzaamheden eigen maakt. Ik heb ook respect voor je hoe je werk en studie combineert en dat je je ondanks heel veel overleggen en afspraken gewoon staande houdt. En dan vind ik het ook nog leuk om te benoemen dat je een klein accentje heb, waarbij je woorden als Ajax en draaien op een ‘Annelin-manier’ uitspreekt, haha. Dat kenmerkt jou en maakt jou tot wie je bent.

Ik hou echt van jouw ability om je niet uit het veld te laten slaan bij tegenslag, oplossingen ziet ipv problemen én zo ook weer anderen weet te enthousiasmeren. En niet te vergeten hoe behulpzaam je bent en iemand zich nooit stom laat voelen.

Een super energiek en positief persoon.

Oef zoveel! Bijvoorbeeld de manier waarop je de ‘aa’ uitspreekt. Je borrel-enthousiasme. Je positieve insteek en oplossingsgerichtheid. Je creativiteit: weet je de achterbankbingo en fietsknooppuntenspel nog? Je gedrevenheid, in zowel werk/carrière als spellen (escape room, quizzen).

En om af te sluiten nog een werk-gerelateerde die niet mag ontbreken: je professionaliteit. Dit is voor mij een van de dingen die enorm bijdraagt aan een fijne samenwerking met jou en wat ik bij jou meer ervaar dan bij wie dan ook. Het is makkelijk om ook minder fijne dingen bij jou aan te geven, omdat ik weet dat je het professioneel oppakt. Ook andersom schroom je niet om dingen bespreekbaar te maken. Dit zorgt voor openheid en een goede sfeer.

Een slimme positivo eerste klas! 

Annelin weet alles wat er gebeurd is met Wegenwacht. Zelfs als het 3 jaar geleden is weet ze het vaak moeiteloos terug te halen wat er toen gebeurd is of wat er toen is aangepast. Denk dat het binnen het team een groot gemist gaat worden!

Ook heb ik gehoord waar je vandaan kwam toen je net in het team was begonnen en wat voor geoliede machine je er nu van hebt gemaakt. Respect!

Annelin is altijd zo goed gekleed 😊.

Annelin is ook een echte fijnproever en kan goed eten met bijpassende wijnen goed waarderen. Zo neemt ze wel eens een wijnarrangement bij het eten, alleen is het soms meer wijn dan ze kan handelen.

Annelin is altijd ambitieus.

Annelin laat niet over zich heen lopen en weet wat ze wil! Ze is heel sociaal en vriendelijk, maar kan (volgens mij) ook wel hard zijn! Oh en ze houdt volgens mij heel erg van borrelen en uiteten gaan.


Onze wens voor jou

Lees hier wat wij jou toewensen.

Allereerst vind ik het tof van je dat je de stap zet naar een nieuwe functie binnen ANWB. Weer iets heel nieuws. Ik wens je toe dat je net zo veel plezier mag beleven als dat je in je werk als PO hebt gehad. En ook dat je jezelf verder kan ontwikkelen. Weer een stap dichterbij de positie van Sander Morreau 😉. Heel veel succes en zet ‘m op!

Het ga je goed! Weet zeker dat je een top-manager gaat zijn. Kom nog wel eens langs voor iets 😉.

Groetjes,

Ayinda

Annelin, super jammer om je te zien vertrekken naar een ander team. Nu moeten we iemand anders vinden die net zo'n positieve vibe uitstraalt als jij en dat zal niet makkelijk worden. Heel veel succes en plezier op je nieuwe werkplek. Ik zal mijn laptop vast en zeker nog vaak kapot laten gaan 😉.

Dat je op handen gedragen mag worden door al die mannen daar 😝. Ik hoop dat je goed je ei kwijt kunt in deze uitdaging en dat je je op deze plek goed verder kunt ontwikkelen. Ook hoop ik dat je leuke collega’s krijgt waarmee je meetings kunt hebben die bijna net zo leuk zijn als het optimalisatie-overleg.

Heel veel plezier tijdens je nieuwe reis!

Ik hoop dat je binnen dit team ook weer je stempel kan drukken. Wens je veel plezier met je nieuwe functie en maak er wat moois van. Al is het natuurlijk een stuk minder gezellig dan de E-Commerce team!! We gaan je missen!

Hey tante Annie,

Sinds dat ik bij de ANWB werk heb ik je echt enorm zien groeien in je professionele ontwikkeling. De opleiding die je nu aan het volgen bent sluit daar weer naadloos op aan en zal waarschijnlijk in je verdere carrière nog meer deuren voor je openen. Ik wens je heel veel succes maar vooral heel veel plezier toe in je nieuwe functie. Met jouw mentaliteit en capaciteit ga jij er helemaal komen! Deze stap is je zo gegund =)

Veel liefs,

Pabbles

En nu de volgende stap naar de club van 7750. Heel veel succes en vooral ook heel veel plezier bij deze nieuwe uitdaging!

Enorm veel succes met je nieuwe functie! Het is je van harte gegund en ze hebben een hele goeie aan jou!