ANWB Visa Classic Card
1e jaar gratis

ANWB Visa Classic Card

  • Slechts 16,- per jaar
  • Wereldwijd snel en veilig betalen
  • 180 dagen Aankoopverzekering
Direct aanvragen

Goedkoopste Visa Card voor leden

Een ANWB Visa Classic Card is het ideale betaalmiddel om overal ter wereld gemakkelijk en veilig te betalen. Creditcards worden wereldwijd geaccepteerd en bieden veel extra zekerheden. Maar ook profiteer je van veel betaalgemak. Bijvoorbeeld bij het boeken en betalen van je accommodatie of vliegticket. En dat voelt goed.  Vraag nu aan en krijg het eerste jaar 50% korting.

Voordeligste creditcard voor leden

De ANWB Visa Classic Card kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste creditcard voor leden. Als je nu aanvraagt is het eerste jaar zelfs gratis.

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De standaard bestedingslimiet op de ANWB Classic Visa Card is € 2.500,-. Dit houdt in dat je tot € 2.500,- kunt uitgeven met je ANWB Classic Visa Card en deze kosten achteraf terugbetaalt. Je kunt openstaande rekeningen binnen 21 dagen kosteloos betalen. Betaal je niet binnen 21 dagen, dan wordt je Card tijdelijk geblokkeerd. Zo kun je dus niet onverwachts voor extra kosten komen te staan. 

Vraag ANWB Visa Classic Card aan

Meer info ANWB Visa Classic Card
 

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces