ANWB Visa Silver Card
met 50% korting

ANWB Visa Silver Card

  • Wereldwijd veilig betalen
  • Vrijwel al je aankopen 270 dagen verzekerd
  • Extra zekerheid op vakantie
Direct aanvragen

ANWB Visa Silver Card

Veilig, snel en verzekerd betalen

De ANWB Visa Silver Card is de beste keuze voor leden die hun creditcard vaker gebruiken. Je krijgt hem nu het 1e jaar met 50% korting. Je kun er zowel thuis als op reis overal makkelijk en veilig mee betalen, hebt een langere aankoopverzekering en extra voordeel en zekerheid op vakantie. Zo kun je 24/7 gebruik maken van de Reis service lijn, helpen we je verder bij diefstal met Noodgeld op reis en kun je zonder zorgen een auto huren met de Eigen risico verzekering.

*Vraag nu een ANWB Visa Silver Card aan en krijg het 1e jaar 50% korting op je jaarbijdrage.

ANWB Silver Card aanvragen

Wereldwijd geaccepteerd

Je kunt bijna overal ter wereld betalen met je ANWB Visa Silver Card, want deze wordt wereldwijd geaccepteerd. 

Aankopen langer verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met deze creditcard automatisch 270 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Wordt je bestelde aankoop niet geleverd of niet het juiste? Dan krijg je bijna altijd je geld terug door de Aflevergarantie.

Bestedingsruimte

De standaard bestedingslimiet op de ANWB Visa Silver Card is maximaal € 5000,-. Dit houdt in dat je afhankelijk van de door jou gekozen bestedingslimiet tot € 5.000,- kunt uitgeven met een ANWB Visa Silver Card en deze kosten achteraf terugbetaalt. Wanneer je een creditcard aanvraagt, kies je zelf de bestedingslimiet die jouw voorkeur heeft. Vervolgens toetst ICS of de door jou gekozen limiet past bij jouw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere bestedingslimiet toegewezen, passend bij jouw persoonlijke profiel.

Wanneer je het bedrag dat je uitgeeft met jouw creditcard binnen 21 dagen terugbetaalt, dan is dat kosteloos. Betaal je niet terug, dan wordt na een maand je creditcard geblokkeerd. Je komt dus niet onverwachts voor extra kosten te staan. Je kunt je bestedingsruimte vergroten door zelf geld op de creditcard te storten

Noodgeld op reis

Met een ANWB Silver Card heb je in het buitenland altijd beschikking over contant geld in geval van verlies of diefstal van je creditcard. Stel je portemonnee wordt gestolen op vakantie, dan kun je kosteloos tot € 1.000,- contant geld aanvragen via de Visa hulplijn. Dit geld kun je vervolgens ophalen bij een bank in de buurt. Het bedrag dat je opneemt gaat van je bestedingslimiet af. 

Eigen Risico Autohuurverzekering

Bij de ANWB Visa Silver Card is een Eigen Risico Autohuurverzekering inbegrepen. Dit houdt in dat als je je huurauto betaalt met je ANWB Visa Silver Card het eigen risico bij schade aan de huurauto automatisch afgedekt is tot maximaal € 750,-.

Reis Service Lijn

Creditcardhouders met een ANWB Visa Silver Card kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week een speciale servicelijn bellen. Deze lijn kun je bellen voor bijvoorbeeld hulp bij taalproblemen in noodsituaties, vragen over vaccinaties en reisdocumenten en het huren van een auto.

Kosten

  • Jaarbijdrage: eerste jaar € 13,25 daarna € 26,50
  • Extra Card: een tweede pas voor een extra Card-houder kost € 4,50 per jaar en deelt de bestedingslimiet met de hoofdcardhouder.
    Bekijk meer informatie over de kosten

ANWB Silver Card aanvragen

(Actie)voorwaarden

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.

ANWB Silver Card aanvragen