ANWB Visa Silver Card
Nú het 1e jaar gratis

ANWB Visa Silver Card

  • Noodgeld op reis en Reis Service Lijn
  • Eigen risico verzekering bij autohuur
  • Langere aankoopverzekering en aflevergarantie
Direct aanvragen

ANWB Visa Silver Card

Nu het eerste jaar gratis

Waar je reis ook heen gaat, het is handig om een creditcard mee te nemen. Het biedt namelijk extra zekerheden; zo heb je altijd geld achter de hand bij onvoorziene uitgaven. Maar ook profiteer je van veel betaalgemak. Bijvoorbeeld bij het boeken en betalen van je accommodatie of vliegticket. En dat voelt goed.  Vraag nu aan en krijg het eerste jaar gratis.

Aankopen langer verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 270 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De standaard bestedingslimiet op de ANWB Visa Silver Card is maximaal € 5000,-. Dit houdt in dat je afhankelijk van de door jou gekozen bestedingslimiet tot € 5.000,- kunt uitgeven met een ANWB Visa Silver Card en deze kosten achteraf terugbetaalt. Wanneer je een creditcard aanvraagt, kies je zelf de bestedingslimiet die jouw voorkeur heeft. Vervolgens toetst ICS of de door jou gekozen limiet past bij jouw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere bestedingslimiet toegewezen, passend bij jouw persoonlijke profiel.

Noodgeld op reis

Portemonnee gestolen op vakantie? Dankzij de Noodgeld op reis faciliteit kun je met een ANWB Silver Card kosteloos tot € 1.000,- contant geld aanvragen bij verlies of diefstal van je creditcard. 

Extra verzekeringen autohuur

Bij de ANWB Visa Silver Card zit een verzekering inbegrepen voor Eigen Risico Autohuur.

Vraag ANWB Visa Silver Card aan

Meer info ANWB Visa Silver Card

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.