ANWB Mastercard®

ANWB Mastercard®

Voor slechts 16,- per jaar overal snel en veilig betalen en 180 dagen Aankoopverzekering

Mastercard aanvragen

ANWB Mastercard®

Goedkoopste Mastercard voor leden

Een ANWB Mastercard is het ideale betaalmiddel om overal ter wereld gemakkelijk en veilig te betalen. Creditcards worden wereldwijd geaccepteerd en bieden veel extra zekerheden. Maar ook profiteer je van veel betaalgemak. Bijvoorbeeld bij het boeken en betalen van je accommodatie of vliegticket. En dat voelt goed. Nu het eerste jaar 50% korting.

Voordeligste creditcard voor leden

De ANWB Mastercard kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste mastercard voor leden. Als je nu aanvraagt is het eerste jaar zelfs met 50% korting.

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De standaard bestedingslimiet op de ANWB Mastercard is € 2.500,-. Dit houdt in dat je tot € 2.500,- kunt uitgeven met je ANWB Mastercard en deze kosten achteraf terugbetaalt. Je kunt openstaande rekeningen binnen 21 dagen kosteloos betalen. Betaal je niet binnen 21 dagen, dan wordt je Card tijdelijk geblokkeerd. Zo kun je dus niet onverwachts voor extra kosten komen te staan. 

Vraag ANWB Mastercard aan

Meer info ANWB Mastercard

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces