ANWB Mastercard

ANWB Mastercard

  • Goedkoopste creditcard voor leden
  • Wereldwijd veilig betalen
  • Vrijwel al je aankopen 180 dagen verzekerd
Direct aanvragen

ANWB Mastercard®

Goedkoopste Mastercard voor leden

De ANWB Mastercard is de meest voordelige creditcard voor leden. De creditcard kost € 16,- per jaar en je kunt er zowel thuis als op reis overal makkelijk en veilig mee betalen. Je betaalt de openstaande bedragen maandelijks achteraf terug zonder extra kosten en kunt al je betalingen makkelijk terugzien via Mijn Card Online en de ANWB Creditcard App. 

ANWB Mastercard aanvragen

Voordeligste creditcard voor leden

De ANWB Visa Card kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste creditcard voor leden.

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De bestedingslimiet op de ANWB Mastercard is maximaal € 5.000,-. Dit houdt in dat je afhankelijk van de door jou gekozen bestedingslimiet tot € 5.000,- kunt uitgeven met een ANWB Mastercard en deze kosten achteraf terugbetaalt. Wanneer je een creditcard aanvraagt, kies je zelf de bestedingslimiet die jouw voorkeur heeft. Vervolgens toetst ICS of de door jou gekozen limiet past bij jouw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere maximale bestedingslimiet toegewezen, passend bij jouw persoonlijke profiel.

ANWB Mastercard aanvragen

Meer info ANWB Mastercard

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.