ANWB Mastercard
1e jaar 50% korting

ANWB Mastercard

  • Wereldwijd gemakkelijk betalen
  • Goedkoopste creditcard voor leden
  • Aankoopverzekering en Aflevergarantie
Direct aanvragen

ANWB Mastercard®

Goedkoopste MasterCard voor leden

Waar je reis ook heen gaat, het is handig om een creditcard mee te nemen. Het biedt namelijk extra zekerheden; zo heb je altijd geld achter de hand bij onvoorziene uitgaven. Maar ook profiteer je van veel betaalgemak. Bijvoorbeeld bij het boeken en betalen van je accommodatie of vliegticket. En dat voelt goed.  Vraag nu aan en profiteer het eerste jaar van 50% korting.

Voordeligste creditcard voor leden

De ANWB Visa Card kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste creditcard voor leden. Als je nu aanvraagt is het eerste jaar met 50% korting.

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De standaard bestedingslimiet op de ANWB Visa Card is € 2.500,-. Dit houdt in dat je tot € 2.500,- kunt uitgeven met je ANWB Visa Card en deze kosten achteraf terugbetaalt. Je kunt openstaande rekeningen binnen 21 dagen kosteloos betalen. Betaal je niet binnen 21 dagen, dan wordt je Card tijdelijk geblokkeerd. Zo kun je dus niet onverwachts voor extra kosten komen te staan. 

Vraag ANWB Mastercard aan

Meer info ANWB Mastercard

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.