ANWB Mastercard

ANWB Mastercard

  • De goedkoopste creditcard voor leden
  • Wereldwijd betaalgemak
  • Met aankoopverzekering en aflevergarantie
Direct aanvragen

ANWB Mastercard®

Goedkoopste MasterCard voor leden

Waar je reis ook heen gaat, het is handig om een creditcard mee te nemen. Het biedt namelijk extra zekerheden; zo heb je altijd geld achter de hand bij onvoorziene uitgaven. Maar ook profiteer je van veel betaalgemak. Bijvoorbeeld bij het boeken en betalen van je accommodatie of vliegticket. En dat voelt goed.

Voordeligste creditcard voor leden

De ANWB Visa Card kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste creditcard voor leden.

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. 

Achteraf betalen

De bestedingslimiet op de ANWB Mastercard is maximaal € 5.000,-. Dit houdt in dat je afhankelijk van de door jou gekozen bestedingslimiet tot € 5.000,- kunt uitgeven met een ANWB Mastercard en deze kosten achteraf terugbetaalt. Wanneer je een creditcard aanvraagt, kies je zelf de bestedingslimiet die jouw voorkeur heeft. Vervolgens toetst ICS of de door jou gekozen limiet past bij jouw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere maximale bestedingslimiet toegewezen, passend bij jouw persoonlijke profiel.

Vraag ANWB Mastercard aan

Meer info ANWB Mastercard

Aanvraagproces ANWB Creditcard

Meer informatie over het aanvraagproces

*ANWB werkt samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Ook toetst ICS je gegevens o.a. bij het Bureau Krediet Registratie.