Wat is het telefoonnummer van de Wegenwacht?

Het telefoonnummer van de Wegenwacht® in Nederland is 088 2692 888 (gemiddeld € 0,03 per minuut, exclusief mobiele toeslag). Dit nummer kunt u dag en nacht bellen voor hulp bij pech onderweg.

Vanuit het buitenland belt u +3188 2692 888.

Nog geen lid van de Wegenwacht? Bekijk hier welke pechhulp de Wegenwacht biedt.

Klik hier voor een overzicht van alle belangrijke telefoonnummers.

Download de Wegenwacht app voor het melden van pech!

Met de ANWB Wegenwacht app kan je snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. Dan weet de Wegenwacht met behulp van de locatiebepaling van je telefoon zelfs precies waar je geholpen moet worden. Met behulp van de app wordt een telefoonverbinding tot stand gebracht waarbij, indien gewenst, tevens je locatie wordt doorgeven aan de ANWB. Dit kan je de tijd en moeite besparen bij het beschrijven van de locatie waar je pechhulp nodig hebt.

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.