Fotograferen met je smartphone

Diverse ANWB-winkels

Door de aangescherpte coronamaatregelen zijn alle workshops geannuleerd. Zodra het weer mogelijk is workshops te organiseren zullen we dat hier melden.  

De ANWB organiseert samen met reisfotograaf Désiré Peter Paul Weststrate een unieke workshop.

Wat leer je?

Tijdens een twee uur durende workshop (buiten) leer je mooiere foto's maken met je smartphone, zowel Android als iPhone. Maar meer nog dan om techniek gaat het om leren kijken naar hoe en wat je fotografeert.

Désiré Peter Paul Weststrate vertelt over compositie en interactie met je onderwerp, om zo van een leuk plaatje echt een prachtige foto te maken. De onderdelen die aanbod komen zijn:

  • Tips & trucs
  • ’Verborgen’ functies van de camera 
  • Optimaal gebruik maken van het licht
  • Compositie

Dit alles opgedeeld in losse onderdelen die stapsgewijs aan bod komen, telkens na een stukje wandelend en fotograferend in praktijk brengen van wat je zojuist hebt geleerd. Uiteraard is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen. Dankzij de directe feedback op je werk maak je snel stappen, en verloopt het leerproces soepel en efficiënt.

Meld je aan. Zodat je na de workshop voortaan thuis komt met nog mooiere foto’s.

Wat heb je nodig om aan de workshop mee te doen?

Een smartphone met camera (liefst niet ouder dan 4 jaar), je kunt fotograferen met dit toestel en je weet hoe je een app downloadt.

Deelname

ANWB-leden betalen € 25,- en niet leden € 27,50.
Het minimum aantal deelnemers is 15, het maximum is 20.

Andere leden bekeken ook