Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de ANWB Community

De ANWB Community bestaat uit een groep mensen (ANWB leden en niet leden) die reageren op deze website. Daarvoor heeft u een 'Mijn ANWB' account nodig. Die kunt u hier aanmaken. Daarna kunt u onder meer reageren op artikelen, mee doen met fotowedstrijden, beoordelen van uitjes en van garages.

Om deel te nemen aan de ANWB Community, heeft u een 'Mijn ANWB' account nodig. Dit is helemaal gratis. U kunt hier een 'Mijn ANWB' account aanmaken.

Daarna kunt inloggen op verschillende plaatsen waar de Community wordt ingezet. Bijvoorbeeld als u mee wilt doen aan een foto-actie van de Kampioen.

Als u een 'Mijn ANWB' account aanmaakt, kunt u uw eigen gebruikersnaam kiezen. Met deze gebruikers naam, en het door u gegenereerde wachtwoord, kunt u vervolgens inloggen. 

Uw gebruikersnaam die u heeft gekozen voor uw 'Mijn ANWB' account, is niet hetzelfde als de naam waarmee u in de Community actief bent. Wanneer u voor het eerst inlogt met uw 'Mijn ANWB' account op de Community, wordt er gevraagd om een weergavenaam te kiezen. Deze naam wordt op de website zichtbaar als u bijvoorbeeld een foto upload of een reactie plaatst.