Feiten & Cijfers

ANWB, al 137 jaar een begrip

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. De ANWB maakt het voor iedereen mogelijk zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Met haar 4,6 miljoen leden is de ANWB de grootste vereniging van Nederland. Al meer dan 80 jaar zet de ANWB zich in voor kampeerders met haar producten en diensten.

Onze missie

De missie van ANWB Kamperen is het ontwikkelen en continu optimaliseren van producten en diensten om ANWB-leden en niet-leden een uitstekende en persoonlijke kampeerervaring te bieden in elke fase van hun klantreis. Dat doen we door kampeerders op de juiste momenten in contact te brengen met de ANWB, met elkaar, campings en andere  partners en hieraan waarde toe te voegen door relevante informatie en persoonlijk advies te geven.

 

WIST JE DAT...

  • Nederland In 1920 20.000 kampeerders telde,
  • nu zijn er zo’n 3,4 miljoen Nederlanders die kamperen.
  • ANWB zo’n 1,4 miljoen kamperende leden telt.

 

Portfolio

Blader hieronder door alle producten binnen ons portfolio en bekijk de feitjes en cijfers per onderdeel, of download de sheet voor het totale overzicht.

Portfolio ANWB Kamperen