ANWB-gids Erkende campings

Het vertrekpunt voor kampeerders

In de enorme groei in digitale informatie blijft de campinggids van ANWB een papieren rots in de branding voor Nederlandse en Vlaamse kampeerders. De gids Erkende Campings biedt uitgebreide informatie over meer dan 4.200 Europese campings die drie of meer sterren hebben gekregen van ANWB.

Populair bij jonge én ervaren kampeerders

Per camping staat in detail beschreven welke faciliteiten de camping heeft en hoe deze door de ANWB-inspecteurs worden gewaardeerd. De gids wordt veel gebruikt door kampeerders in de voorbereiding van de reis, maar ook onderweg om ter plekke naar campings te zoeken. Zowel doorgewinterde als startende, jonge kampeerders pluizen ‘m uit. Zorg dat uw camping in deze gids extra aandacht krijgt!

Landkaart met alle CKE-voordeelcampings

Leden van Camping Key Europe ontvangen de gids gratis bij hun abonnement. Geeft u voordeel aan CKE-leden? Dan wordt uw camping (bij drie sterren of meer) extra uitgelicht in het voordeelblok in de gids. Alle campings met CKE-voordeel, ongeacht het aantal sterren, staan op een speciale landkaart. Deze wordt los bij de gids gevoegd.

Gids Erkende Campings

• 4.200 campings
• In 19 landen in Europa
• Beoordeeld door onafhankelijke ANWB-inspecteurs

Klik op onderstaande link voor meer details en tarieven:
Factsheet informatie, planning en tarieven 2023 (pdf)