Camping Key Europe

De sleutel tot een betere bezetting

Met 800.000 kaarthouders is Camping Key Europe de meest invloedrijke kampeerkaart van Europa.  En we hebben een ambitie om te groeien; één van de speerpunten van ANWB is om het bereik te vergroten. De kaart biedt kampeerders dan ook veel voordeel. Maar ook u, als u de kaart op uw camping accepteert!

Deelname is gratis en u bepaalt zelf uw tarieven

Kampeerders schaffen de kaart om 3 redenen aan: het is een vervangend legitimatiebewijs, een kortingskaart en het biedt een gratis WA-verzekering. Ook voor u biedt het voordeel, veiligheid en gemak. En het mooist van allemaal: voor u is deelname gratis. Doe ook mee en profiteer van deze populaire kampeerkaart!

3 redenen om deel te nemen aan het CKE-programma:

1. Voordeel: Een betere bezetting op uw camping

Met het voordeelprogramma maakt u uw camping extra aantrekkelijk in het laag- en/of hoogseizoen. U bepaalt zelf welk voordeel u biedt en wanneer. Het bereik is groot, want de voordelen zijn beschikbaar voor alle kampeerders in Europa met een geldige kaart.

2. Veilig: Geen risico

Vertrekt de kampeerder zonder te betalen? Dan vergoedt Camping Key Europe de kosten. Daarnaast biedt de kaart een aansprakelijkheidsverzekering voor schade ontstaan op de camping (ook aan huuraccommodaties) door toedoen van de kaarthouder of zijn reisgezelschap.

3. Gemak: Vervangend legitimatiebewijs

Kampeerders zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van het afgeven van het paspoort. Met het CKE-programma verleent u de kampeerder een service. De CKE-kaart vervangt het paspoort. Op de kaart staan alle persoonlijke gegevens die nodig zijn om in te checken. 
 

Doe ook mee!

Doe ook mee en profiteer van deze populaire kampeerkaart, waarbij u zelf de touwtjes in handen heeft: U bepaalt hoeveel korting u wilt geven en in welke periode. Wilt u bij deze fervente groep kampeerders extra onder de aandacht komen? Neem dan een advertentiepakket af in de vorm van een themacampagne gecombineerd met print!

Klik op onderstaande links voor meer details en tarieven:
Factsheet informatie over Camping Key Europe 2022-2023 (pdf)
Uitleg en voorwaarden CKE 2022-2023 (pdf)

CKE-verkooppartners

Sinds 1 januari 2019 is ANWB eigenaar en uitgever van de kampeerkaart Camping Key Europe. Samen met een netwerk van partners in Europa wordt de kaart in 15 landen verkocht. Uw deelname aan het CKE-programma betekent dat u ook de CKE-kaarten van onze partners accepteert. 

Overzicht Camping Key Europe-partners

CKE-partner Gevestigd in
ADAC Duitsland
ANWB Nederland
Avto-moto Zveza Slovenije Slovenië
Bandana Israël
BVCD Duitsland
Campingpas.dk Denemarken
Dansk Caravan Klub Denemarken
DCU Denemarken
FDM Denemarken
Edtions Larivière Frankrijk
ISTAS HAL Portugal
NHO Reiseliv Noorwegen
Irish Caravan and Camping Council Ierland
OCC Oostenrijk
Pasar België
Plein Air Italië
SCR Zweden
Suomen Leirintäalueyhistys Finland
TCS Zwitserland
The Caravan and Motorhome Club Groot Brittannie

(laatste update: 27.05.2022)