Anwbcamping.nl

Het vertrekpunt voor kampeerders

Maar liefst 95% van de Nederlandse kampeerders weet zijn weg te vinden naar anwbcamping.nl voor inspiratie, informatie en het boeken van hun ideale kampeervakantie. Met recht is anwbcamping.nl het grootste campinginformatie en boekingsplatform voor de Nederlandse kampeerder. Kansen dus voor uw camping!

De 3 mogelijkheden voor uw camping

1. Campingpagina op anwbcamping.nl

Bereik via anwbcamping.nl jaarlijks ruim 6,5 miljoen Nederlandse kampeerders met een complete en professionele pagina over uw camping. Zichtbaarheid onder Nederlandse kampeerders begint bij anwbcamping.nl. 

2. Reserveringen via anwbcamping.nl

Maak uw camping boekbaar en ontvang reserveringen via anwbcamping.nl. Kies ervoor om anwbcamping.nl aan te sluiten op uw reserveringssysteem. Liever zelf controle houden over uw reserveringen? Dat kan ook; via een eigen inlog.
Ga voor meer informatie naar anwbcamping.nl/join.

Factsheet informatie over reserveringssystemen koppelen (pdf)

3. Extra exposure met een salespakket

Kies voor een online salespakket, u zet daarmee uw camping extra in de spotlight. Met het salespakket kunt u uw camping nog beter presenteren, zodat u goed gevonden wordt door de miljoenen kampeerders die jaarlijks onze site bezoeken. Naast het salespakket hebben wij ook themacampagnes en een speciaal salespakket voor kleine campings. 

Factsheet informatie over Sales pakketten (pdf)

Factsheet informatie over Themacampagnes (pdf)

  • Bezoekers 6.500.000 per jaar

  • Pageviews 23 miljoen per jaar

  • Leeftijdsklasse 35-44 jaar