ANWB Auto

Alles voor jou en je auto

Tests en specificaties

Tests en specificaties

Op zoek naar een andere auto of wil je alles van je eigen auto weten? Om je te helpen je keus te maken vind je hier alle autotests en occasiontests van de ANWB

Stel je autovraag

Vind het antwoord op al je vragen over auto’s.
Zoek binnen meer dan 9.000 vragen op het Expert-platform

Autowaarde bepalen

Wat is je auto op dit moment waard? ANWB helpt je om snel achter de waarde bij koop of verkoop, de dagwaarde en de meeneemprijs van een auto te komen.

Altijd op de hoogte

Aanbiedingen Kia bij ANWB Private Lease

Aanbiedingen Kia bij ANWB Private Lease

De meest populaire Kia modellen zijn nu wel heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Kia vanaf slechts 189,- per maand. Zolang de voorraad strekt, want op=op.

5 beroemde filmauto's

5 beroemde filmauto's

Bekende filmauto's heb je in alle soorten en maten, maar deze 5 beroemdheden mogen aan de borreltafel sowieso niet ontbreken.

Autotests

Audi e-tron

Audi e-tron

De eerste volledig elektrische Audi zou je op straat zomaar voorbij lopen: het ontwerp is compleet in lijn met de rest van het modellengamma. De e-tron oogt bewust zo gewoontjes en juist dat maakt de SUV bijzonder.

Hyundai i20 vs. Nissan Micra

Hyundai i20 vs. Nissan Micra

De Hyundai i20 en Nissan Micra beginnen allebei aan een tweede leven; de kleine gezinsauto’s ondergingen recentelijk een facelift, waarbij er meteen in het leveringsprogramma werd gesneden. Welke B-segmenter is daarvan het meeste opgeknapt?

Rijbewijs en rijtrainingen

Rijbewijs halen

Rijbewijs halen

Met de ANWB Rijopleiding die tegelijk goed èn snel is. Kies voor een verkorte rijopleiding of neem rijlessen in je eigen tempo.

Het rijbewijs

Het rijbewijs

Er zijn verschillende rijbewijzen waarbij verschillende regels gelden omtrent geldigheid en verlengen.

Zoek een autorijschool

Je vindt onze rijscholen overal in het land. Ook bij jou in de buurt!

Rijvaardigheidstrainingen

Rijvaardigheidstrainingen

Voor particulieren en bedrijven biedt de ANWB verschillende rijvaardigheidstrainingen voor de auto, motor, caravan en camper.

Speciaal voor jou geselecteerd