Goedkoop tanken in Zaandam

Korting op tanken met ANWB Creditcard

Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn dat je ook in Zaandam kunt besparen op brandstofkosten. Om tanken goedkoper te maken, heeft ANWB een tankprogramma, waarmee je korting spaart op benzine en diesel.

Tot 5 cent per liter korting in Zaandam met ANWB Tanken

Bespaar in Zaandam  flink op benzine en diesel met de ANWB Creditcard. De korting is 3 cent op de pompprijs bij onbemande en maar liefst 5 cent op de pompprijs bij bemande tankstations.

Korting op benzine en diesel in Zaandam

Aanmelden is gratis. Wanneer je je tankbeurt afrekent met je ANWB Creditcard spaar je korting op. Ieder kwartaal wordt het opgespaarde bedrag automatisch uitgebetaald. De korting geldt op de daadwerkelijke pompprijs en bedraagt 5 cent per liter bij bemande en 3 cent per liter bij onbemande tankstations. Geeft het tankstion zelf al korting? Dan komt de korting vanuit Tanken met Ledenvoordeel erbij. Er geldt alleen een uitzondering voor tijdelijke, speciale kortingsdagen van tankstations zelf. Dan geldt het Tanken met Ledenvoordeel niet.

Aanmelden voor ANWB Tanken met korting

Log in met je ANWB-account en meld je gratis aan voor het tankenprogramma. 

Aanmelden Tanken met Ledenvoordeel

Waar kun je tanken met korting?

Er zijn 700 aangesloten tankstations, verspreid door heel Nederland. Op de kaart zie je in welke andere steden je kunt tanken met korting en welke tankstations dit precies zijn. 

Aanmelden Tanken met Ledenvoordeel

Voorwaarden