Veelgestelde vragen over Wizgo

Landelijk slaagt er bij het CBR gemiddeld slechts 41,9% voor het B theorie-examen. Dat zou toch veel hoger moeten kunnen? Om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen, biedt de ANWB een nieuwe methode met maximale leeropbrengst aan waarbij je snel, gemakkelijk én met garantie je theorie kan halen.

Een nieuwe methode waarmee je snel, gemakkelijk en met slaaggarantie van de ANWB je theorie kan leren. Deze alles-in-1 e-learning methode bevat maar liefst 172 lesmodules en tien proefexamens om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen B. Je leert niet alleen eenvoudig en snel in een prettige overzichtelijke leeromgeving, het is bovendien ook leuk om te doen.

Sneller leren

Een gemiddeld theorie- en oefenexamenboek lezen is taaier en kost veel meer tijd. Je leert sneller omdat je meteen per vraag ziet of je het goed hebt gedaan en uitleg krijgt.

Gemakkelijk oefenen

Door de alerts blijf je gemotiveerd. Ook krijg je tips om je voorbereiding gemakkelijker te maken. Op het voortgangoverzicht zie je in een oogopslag wat je al hebt gedaan en of je er klaar voor bent.

Zeker slagen

Wij staan 100% achter dit product en zijn overtuigd dat je er zo goed als zeker mee slaagt! Slaag je de eerste keer toch niet? Geen zorgen, want als je aan de actievoorwaarden voldoet vragen wij je herexamen theorie gratis aan.

Om in aanmerking te komen voor de theorie-examengarantie moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je heb een theorie product op WizGo aangeschaft met examengarantie voor het CBR theorie-examen.
 • De naam die je invult op WizGo moet overeenkomen met de naam op het CBR uitslagformulier.
 • Je hebt minimaal 1 keer de leer- of naleesmodules volledig doorlopen. Dit mag ook de testmodule zijn, mits je de eerste keer een 100% score hebt.
 • Je bent voor minimaal 5 van de 10 proefexamens geslaagd en je hebt deze afgelegd binnen de vastgestelde CBR tijd (30 minuten).
 • Je meldt ons binnen 1 maand na je eerste CBR theorie-examen per e-mail  (wizgoexamengarantie@anwb.nl
  • dat je gezakt bent voor het CBR theorie-examen
  • dat je je herexamen hebt aangevraagd. 
  • het rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder
   In dezelfde e-mail stuur je mee:
   1. niet-slagingsbewijs inclusief je volledige naam en geboortedatum
   2. bewijs van je nieuwe inschrijving van het CBR theorie-examen.
 • ANWB B.V. heeft te allen tijde het recht om de voorwaarden aan te passen