Bereid je voor op het theorie-examen B met ANWB WizGo

Bereid je voor op het theorie-examen B met ANWB WizGo

Een nieuwe methode waarmee je snel, gemakkelijk en met examengarantie van de ANWB je theorie-examen kan leren.

Aanmelden

Theorie voor je auto rijbewijs

Wil je dolgraag je rijbewijs halen maar zie je enorm op tegen het auto theorie examen? Of weet je niet op welke manier jij het beste je auto theorie kunt oefenen? Gebruik dan WizGo! Een innovatieve leermethode om snel, gemakkelijk en met garantie te slagen voor je theorie examen B.


Wat is ANWB WizGo?

  • Nieuwe leermethode voor je theorie!
  • Via e-learning en/of boekvorm
  • Sneller leren
  • Gemakkelijk oefenen
  • Zeker slagen!

De mogelijkheden om je theorie te halen:

Theorieboeken

Wil je naast ANWB WizGo ook graag het theorieboek gebruiken? Een combinatie van beide is ook mogelijk!

Meest gekozen

Digitaal

De ANWB WizGo E-learning methode voor op je smartphone, tablet of laptop is speciaal ontwikkeld voor jou zodat je flexibel en gemakkelijk kunt leren voor het theorie examen.

Klassikaal

Klassikaal oefenen voor het theorie examen is bij veel vestigingen van de ANWB mogelijk. Eventueel met aansluitend examen.

Flexibel en eenvoudig leren met ANWB WizGo voor op je smartphone

De ANWB WizGo E-learning methode voor op je smartphone, tablet of laptop is speciaal ontwikkeld voor degene die flexibel en gemakkelijk willen leren voor het theorie examen.

Met ANWB WizGo heb je altijd en overal toegang tot de lesstof en kies je zelf je eigen leerstijl. Zo vind je in WizGo alles over de zes verkeersthema’s en leer je stapsgewijs meer over belangrijke onderwerpen zoals borden, voorrang en de auto. Ook de thematoetsen en proefexamens doe je gewoon op je smartphone. Door de aanmoedigingen en beloningen blijf je extra gemotiveerd. Leer snel en gemakkelijk voor je theorie examen op je smartphone.

Aanmelden voor WizGo

Diverse theorie producten (zowel digitaal als in boekvorm)

Met WizGo sta jij aan het roer en kies je zelf de manier van leren die het beste bij jou past. De e-learning methode bevat alle benodigde lesstof en bereid je optimaal voor op het theorie-examen. Wil je toch graag het theorieboek ernaast hebben? Een combinatie van beide is ook mogelijk! Bestel het theorieboek samen met toegang tot WizGo. Voor elke leerling is daarmee een geschikt product om te slagen voor het theorie-examen.

Bestellen theorieboek inclusief toegang WizGo

Klassikale theorie cursus

Klassikaal oefenen voor het theorie examen is bij veel vestigingen van de ANWB mogelijk. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt en informeer naar de prijzen en trainingstijden.

Klassikale examentraining met aansluitend examen

Bij enkele vestigingen is het mogelijk om een extra training te nemen met aansluitend het theorie-examen. De training volg je op de dag dat het theorie examen plaatsvindt. Hierdoor ontvang je net even die extra informatie die je helpt om te slagen voor het theorie examen B!

Meer info over de WizGo producten en klassikale theorie cursus? Kijk bij de ANWB Rijopleiding bij jou in de buurt voor de mogelijkheden.

Zoek een rijschool