Goedkoop en met Garantie je autorijbewijs:
€255* korting!

Goedkoop en met Garantie je autorijbewijs:

  • Gratis rijexamen t.w.v. €255,-*
  • Gratis examengarantie op praktijk
  • Proefles €35,- wordt gratis bij boeken
Aanmelden proefles

ANWB Rijopleiding Winterdeal

Profiteer nu van deze TOP deal!

Ontvang een gratis rijexamen t.w.v. €255,-! Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP!

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Hoe werkt het?

Heb je nog géén rijervaring? Meld je dan aan voor een proefles (35 euro). Je gaat dan 1 uur rijden o.b.v. een rijinstructeur en krijgt vervolgens een persoonlijk adviesgesprek (maximaal 30 minuten).

Zo kun je op een prettige manier kennismaken met de werkwijze van de ANWB. Indien je bij ons komt lessen (minimaal 20 lessen) dan is de proefles helemaal gratis! De Winterdeal is geldig bij alle ANWB rijscholen. Vul hierboven de 4 cijfers van je postcode in en vind direct de rijschool in jouw omgeving.

 

Wat houdt de Winterdeal in?

Ben je enthousiast over onze aanpak na de proefles? Boek dan binnen 7 dagen na je proefles een rijlespakket en krijg je rijexamen t.w.v. 255 euro gratis! Als je het lesadvies van de rijschool volledig opvolgt, kom je óók in aanmerking voor onze examengarantie.

De Winterdeal is maar beperkt beschikbaar. Wees er snel bij want OP = OP!

Aanmelden proefles

Garantie op je praktijkexamen

Als je het pakket koopt en je voldoet aan de voorwaarden, dan kom je automatisch in aanmerking voor de ANWB examengarantie. We geven examengarantie op het praktijkexamen! Als je zakt, betalen wij je eerste herexamen. Jouw voordeel kan dus oplopen tot € 510,-.

Tot wanneer?

Deze actie is geldig tot en met 20 december 2018. Door de drukte bij zowel het CBR als bij onze rijscholen zijn we helaas genoodzaakt een OP = OP beleid te hanteren: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…”.

ANWB Rijopleiding

Bel 088 - 214 09 00
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)
WhatsApp 06 - 8360 2280
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)