Je rijbewijs in 10 dagen

Een snelcursus voor je rijbewijs volgen in Zwolle

Een spoedcursus voor je rijbewijs zorgt ervoor dat je in 10 dagen effectief kunt leren autorijden. Deze spoedcursus kun je volgen bij de ANWB in Zwolle en is kwalitatief net zo sterk als de gewone rijopleiding die je kunt volgen bij de ANWB. Dit heeft alles te maken met het complete lesplan waar wij mee werken. Een snelcursus voor het rijbewijs volg je daarom bij ons.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe gaat een spoedcursus van start?

Ook bij een spoedcursus begin je met een proefles, die onderdeel uitmaakt van de unieke ANWB lesmethode. Er wordt een schatting gemaakt hoeveel lessen jij nodig hebt en bovendien wordt dan ook duidelijk welke rijinstructeur goed bij jou past. Daarna kan er een plan van aanpak worden opgesteld, waarbij je wel rekening moet houden met een wachttijd bij het CBR. Deze ligt tussen de 3 tot 7 weken. Wil je het liefst in de zomerperiode de snelcursus volgen? Meld je dan uiterlijk in april aan, want het is altijd druk in deze periode.

Hoe ziet de inhoud van deze cursus eruit?

Tijdens deze snelcursus zit je ongeveer drie tot maximaal vier uur in de lesauto en krijg je dus meerdere lessen per dag. Het is wel zo handig de lessen zoveel mogelijk overdag te volgen, aangezien er dan veel meer oefenmomenten in het verkeer zijn. De rijinstructeur stoomt je op een perfecte wijze klaar voor je rijexamen door tussentijds de doelen te bespreken en evaluatiemomenten in te plannen.

Hoeveel kost een tiendaagse snelcursus?

De kosten per les kun je bekijken in het prijzenoverzicht, maar na de proefles weet heb je een betere inschatting wat het jou gaat goed kosten om versneld je rijbewijs te halen. Dan pas weet je namelijk hoeveel lessen er nodig zijn.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan