Spoedcursus rijbewijs in Zaandam

Snel je rijbewijs halen

Wil je graag je rijbewijs halen, maar er niet te lang over doen? Dat kan met de spoedcursus rijbewijs in Zaandam. Tijdens deze snelcursus voor je rijbewijs leer je binnen 10 dagen autorijden.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe werkt de snelcursus voor je rijbewijs?

Jouw rijopleiding bij de ANWB start met een proefles. Op deze manier krijgen wij een goed inzicht in jouw rijvaardigheid en wordt jouw instapniveau bepaald. Tijdens deze les maken wij een schatting van het aantal benodigde lessen en wordt gekeken welke rijinstructeur het beste bij jou past. Daarna wordt er een planning gemaakt waarbij je niet meer dan 4 uur per dag achter het stuur zit. De lessen vinden zoveel mogelijk overdag plaats, omdat er door het drukke verkeer meer leer- en oefenmomenten zich voordoen. Met het zorgvuldige advies van de rijinstructeur en de op maat gemaakte planning slaag jij binnen 10 dagen voor je rijbewijs.

Wat zijn de kosten van de snelcursus?

Direct na de proefles ontvang je een schatting van het aantal benodigde lessen met de daarbij behorende kosten. Volg je een rijopleiding bij de ANWB, dan kun je gebruik maken van onze examengarantie. Slaag je niet voor de eerste keer, terwijl je wel het aantal geadviseerde lessen hebt gevolgd, dan betalen wij het eerste herexamen. Heb je graag alvast een indicatie van de kosten? Bekijk dan alvast de kosten per les op onze tarievenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan